Suomen suurin ysärimusiikkitapahtuma starttaa huomenna

Suomen suurin ysärimusiikkitapahtuma starttaa huomenna

* We Love the 90’s kokoaa Helsingin Suvilahteen 30 ysäritähteä, Kattilahallissa Club & Rave -bileet
* Jatkot Helsingin Apollossa

Suomen suurin ysärimusiikille pyhitetty tapahtuma We Love the 90’s starttaa huomenna perjantaina 28.8. Lavalla nähdään mm. legendaariset Natalie Imbruglia, Alphaville, E-Rotic, Dr. Alban ja Mr President. Lauantaina ysärin paluu koetaan mm. Pandoran, CatCatin, 2 Unlimitedin ja Vanilla Icen siivittämänä. Yhteensä 30 artistia nousee Suvilahden festivaalialueen kolmelle lavalle. Kattilahalli kuumenee illan päätteeksi Proteus Presents 90’s Club & Rave -bileiden myötä. Festivaaliportit avautuvat perjantaina klo 14.30 ja lauantaina klo 13.00.

Ennakkopiste ja saapuminen
Ennakkolippujen vaihto rannekkeisiin tapahtuu Helsingin Narinkkatorin Suutarilla (Narinkka 3, 00100 Helsinki) tai festivaalialueen sisäänkäynnillä. Lippuja myös myynnissä Kampin ennakkopisteessä ja alueen lipunmyynnissä.

Paikalle Suvilahteen (Sörnäisten rantatie 22) kannattaa tulla polkupyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla, sillä alueen välittömässä läheisyydessä ei ole autoille pysäköintitilaa. Lähimmät metropysäkit ovat Kalasatama ja Sörnäinen.

Alueelle saapumiseen kannattaa varata aikaa, sillä paikalle odotetaan jälleen runsaasti yleisöä ja portilla suoritetaan turvatarkastus. Kielletyt aineet kannattaa jättää kotiin tai narikkaan. Lista kielletyistä aineista löytyy nettisivuilta: http://www.welovethe90s.fi/info-suomi/

Ruokailu
Alueella on useita anniskelualueita ja ruokapisteitä. Perinteisen festarigrillin lisäksi hodari- ja tortillavaunut, American Grill sekä lukuisat muut ruokakojut palvelevat festariyleisöä.

Jatkot
Festivaalialueen hiljennyttyä juhlat jatkuvat Helsingin Apollo Clubilla, jossa puikkoihin pääsevät mm. DJ SASH! ja DJ Matti Airaksinen. 

We Love The 90’s tänä vuonna suurempana kuin koskaan Helsingin Suvilahdessa!

Katso koko ohjelmawww.welovethe90s.fi
Liput: www.welovethe90s.fi/liput/
Ennakkolipunmyynti: Tiketti ja Lippupiste

http://www.welovethe90s.fi/
https://www.facebook.com/WeLoveThe90sSuomi
https://instagram.com/welovethe90suomi