Suomi-ilmiö 2008 -konsertti Tampereen Ratinan stadionilla 9.8.!

Suomi-ilmiö 2008 -konsertti Tampereen Ratinan stadionilla 9.8.!

Tampereen Ratinan Stadionilla järjestetään lauantaina 9.8. Suomi-ilmiö 2008-konsertti, jonka tähtinä esiintyvät PMMP, Ismo Alanko Teholla, Popeda ja Eppu Normaali.

PMMP tekee näyttävän paluun hyvin ansaitulta tauolta. Muutamassa vuodessa maamme ykkösnimiin noussut yhtye soittaa kesän ainoan Tampereen keikkansa Ratinassa.

Ismo Alanko Teholla julkaisi ”Blanco Spirituals”-levyn ja se viihtyi virallisen listan ykkösenä peräti kolmen viikon ajan. Yhtyeen ohjelmisto koostuu uuden levyn lisäksi Ismon pitkän uran komeimmista biiseistä ja kaksihenkisenäkin kokoonpano luo keikoillaan ainutlaatuisen tunnelman.

Ikurin väsymätön turbiini Pate Mustajärvi johtaa Popedansa kohti uutta nousua. Yhtye valmistelee syksyllä julkaistavaa levyään ja Ratinassa on luvassa todellinen tuhlaajapoikien kotiinpaluu. Varmaa on, että kun Mustajärvi karjahtaa mikrofoniin, koko Ratina tottelee päällikön iltakäskyä.

Eppu Normaali on kiistatta kaikkien aikojen suurin suomalainen rockyhtye. Harvoin keikkailevan superyhtyeen esiintymiset ovat olleet alusta loppuun asti lähes hurmoksellisia yhteislaulutilaisuuksia. Suomi-ilmiö-konsertissa nähdään ja kuullaan kesän ainoa Eppu-keikka.

Perjantaina 8.8. järjestetään Suomi-ilmiö 2008-risteilyt, joista on hyvä ottaa alkuvauhti lauantain jättikonserttiin. Pyhäjärvellä risteillään kahdella laivalla ja esiintyjistä on tähän mennessä varmistunut Dave Lindholm uuden Messenger- yhtyeensä kera. Lisää esiintyjiä on luvassa.

Suomi-ilmiö 2008-konsertin järjestää Production Factory Finland Oy ja tuottaja Riki Huhtala kertoo, että lauantain konsertissa on erityistä huomiota kiinnitetty ohjelman laadun lisäksi pitkän konsertin palveluiden joustavuuteen. ”Ratinan palvelut ruokamyyntipaikkoineen ja anniskelualueineen ovat avoinna jo hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Hyvää ruokaa ja juomaa tarjolla sekä esiintyjinä maamme ykkösnimet.”

Ratinan portit aukeavat klo 14 ja konsertti päättyy klo 22.

Liput Suomi-ilmiö 2008-konserttin ja Suomi-ilmiö risteilyille tulevat myyntiin 12.5.2008 Lippupalveluun. Lippujen hinnat Ratinan Stadionille ovat 35-39 euroa.

www.suomi-ilmio.net

-->