Suomipop Festivaalien päiväkohtainen ohjelma julki

Suomipop Festivaalien päiväkohtainen ohjelma julki

– Festivaaleja juhlitaan Jyväskylässä ja Oulussa 11.-13.7.2019
– Paikalla eturivin kotimaiset artistit Eppu Normaalista Ellinooraan sekä paluun tekevä Bomfunk MC’s
– Kaikki festivaalin lipputyypit myynnissä

Suuren suosion saavuttanut Suomipop Festivaali Jyväskylässä juhli viime vuonna 10-vuotissynttäreitään ja sai rinnalleen sisartapahtuman Ouluun, jossa uusi tulokas otettiin avosylin vastaan. Tapahtumat keräsivät yleisöä yhteensä 55 000, Oulussa juhli 24 000 ja Jyväskylässä ennätyssuuri 31 000 hengen yleisö. Nyt Suomen suosituin kotimaisen musiikin festivaaliperhe julkistaa tulevan kesän päiväkohtaisen ohjelmansa. 

Tapahtumissa nähdään vuosikymmenen odotuksen jälkeen yksi 2000-luvun taitteen menestyneimmistä kotimaisista vientiyhtyeistä Bomfunk MC’s, paluun festarilavoille tekevä suomirock-ikoni Eppu Normaali, Elli Haloon soolokokoonpano Ellips ja energinen Lauri Tähkä

Molemmissa kaupungeissa lavalle nousevat myös areenatason pop-artistiksi noussut SANNI, kesällä viimeisillä festarikeikoilla ennen taukoa nähtävä Juha Tapio ja tupla-areenakeikoilla helmikuussa esiintyvä Apulanta.

Suomipopeilla esiintyvät myös ”Ystävänpäivä”, ”Autiosaari” ja ”Surusilmäinen kauneus” -biiseistään tunnettu, groovaava Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, soolokokoonpanollaan keikkaileva Neljänsuora-yhtyeen Antti Ketonen, tuoretta tuulta pop-kentälle puhaltava Ellinoora, 25 vuotta Suomea kiertänyt Laura Voutilainen sekä ”Äiti pojastaan pappia toivoi” ja ”Tästä asti aikaa” biiseillään kansakunnan yhteiseen laulukirjaan nimensä ikuistanut Kolmas Nainen.

Lisäksi lavalla nähdään menestyksekkään Pohjonen Alanko -konserttikiertueen päättänyt rock-lyyrikko Ismo Alanko, lukuisista radiohiteistään tunnetut maan ykköspop-esiintyjät Kaija Koo, Anna Puu, Neljä Ruusua, Chisu ja Vesala sekä suomirocklegenda .

Suomipop Festivaaleilla nähdään myös menestyksekkään Raskasta Joulua -konseptin Suomipop-versio, jossa tutuksi tulleet laulajat esittävät raskaampia tulkintoja suosituista suomipop-kappaleista. Raskasta Suomipoppia kuullaan niin ikään Jyväskylässä kuin Oulussa.

Katso Suomipop Festivaali -viikonlopun päiväkohtaiset ohjelmat www.suomipopfestivaali.fi
Tarkempi esiintymisaikataulu julkaistaan myöhemmin.

Suomipop Festivaalit ovat täyteläinen annos kotimaista musiikkia ja yhdessäolon juhlaa. Molemmissa tapahtumissa panostetaan entisestään alueen viihtyvyyteen ja suosiotaan kasvattavan VIP-alueen palveluihin.

Tapahtumien kaikkien lippujen lipunmyynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Tänä vuonna molempiin tapahtumiin on 18 vuoden ikäraja.

Liput:
3pv 139e
3pv vip 279e
2 pv (pe-la) 119e
1 pv 79e
1 pv vip 139e 

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

Ikäraja: K-18

www.suomipopfestivaali.fi
www.facebook.com/suomipopfestivaali/
www.facebook.com/suomipopfestivaalioulu
@suomipopfestivaali
#suomipopfestivaali #suomipopjyväskylä #suomipopoulu 

-->