Tämän hetken ykköskoomikot herättävät taikashown henkiin Suomen Komediateatterin Peacock-näyttämöllä

Tämän hetken ykköskoomikot herättävät taikashown henkiin Suomen Komediateatterin Peacock-näyttämöllä

* Viimeinen Illuusio ensi-ilta la 29.4.
* Ensimmäistä kertaa Suomessa nähdään yhtä mittava levitaatioilluusio Kiti Kokkosen toteuttamana. 

viimeinen-illuusio-3.jpg

Suomen Komediateatterin uusi kotimainen kantaesitys Viimeinen Illuusio saa ensi-iltansa Peacock-näyttämöllä lauantaina 29.4. Taikuutta ja komediaa tarjoilevan shown on ohjannut ja käsikirjoittanut Niina Lahtinen.

– Esityksen valmistamisen kanssa mennään siinä vaiheessa, että temput on tuotu Peacockiin, ja niitä on päästy testaamaan. Myös Peter Ahlqvistin suunnittelema vaikuttava ja yleisön yläpuolelle ulottuva lavastus on valmistunut näyttämölle. Käsikirjoituksen osalta meillä on työryhmämuotoinen prosessi eli teksti elää vielä illuusioiden ympärillä harjoitusvaiheessa, ohjaaja Niina Lahtinen kertoo.

Viimeinen Illuusio kertoo pippurisen taikuripariskunnnan Markun ja Ritvan hauskan ja dramaattisen tarinan. Mihin päättyivät suositun Markku and the Lady -taikashown keikat Linnanmäellä ja miten tähän kaikkeen liittyy eurooppalaisista varietee-esityksistä tunnettu taikuri the Amazing Ronn Moss?

Viimeinen Illuusio tarjoilee hätkähdyttävää magiikkaa, viihdyttäviä taikatemppuja sekä musiikin ja komedian juhlaa koko perheelle. Ammattitaikuri Joni Pakanen sekä taikuri ja koomikko Janne Kataja avustajanaan komedienne Kiti Kokkonen, takaavat yleisölle naurua ja hämmästyttäviä elämyksiä. Esitystä rytmittää Katja Lapin yhden naisen orkesteri. Epookkisen maailman näyttämölle luo lavastaja Peter Ahlqvist.

Viimeinen Illuusio, ensi-ilta Suomen Komediateatterin Peacock-näyttämöllä 29.4.2023.

Liput: suomenkomediateatteri.fi
Pressikuvat: https://suomenkomediateatteri.fi/media/
Media-akkreditointi ensi-iltaan: https://gest.fi/customers/ajchib/5074

https://suomenkomediateatteri.fi/esitykset/viimeinen-illuusio/
IG @suomenkomediateatteri // FB suomen komediateatteri // 

-->