Tammerfest alkaa huomenna – Ratinanniemen lauantain liput jo loppuunmyyty

Tammerfest alkaa huomenna – Ratinanniemen lauantain liput jo loppuunmyyty

Tampereen kesän mittavan kaupunkifestivaali alkaa huomenna keskiviikkona 18.7. Ohjelma alkaa niin Keskustorilla kuin kymmenillä klubeilla. Tapahtuman pääareena Ratinanniemi avaa porttinsa torstaina 19.7. Tarjolla on koko loppuviikon ajaksi toistasataa keikkaa ja muuta ohjelmanumeroa. Muun muassa vuosittain yhä suurempaa suosiota saavuttaneet stand up -keikat ovat muodostuneet kiinteäksi osaksi Tammerfestin sisältöä.

Pääareenalla Ratinanniemessä esiintyvät kotimaiset koko kansan ykkösnimet kuten Haloo Helsinki!, Kaija Koo, JVG, Lauri Tähkä, Juha Tapio sekä paluukiertueella nähtävät Nylon Beat ja Tiktak. Festivaalin kansainvälinen vieras on tanskalainen pop- ja progerock -suuruus Mew, jonka keikka tulee pohjautumaan yhtyeen läpimurtoalbumiin ”Frengers”. Koko tapahtuman päättää itseoikeutetusti viimeistä kertaa Tammerfesteillä esiintyvä Cheek.
Ratinanniemessä kannattaa ohjelman lisäksi herkutella myös monipuolisten ruoka- ja juoma-antimien äärellä.

Keskustorilla luvassa on maksutonta ohjelmaa neljän päivän ajan. Tapahtuman tavaramerkiksi muodostuneet Kari Peitsamon päivittäiset keikat toteutuvat perinteitä kunnioittaen tänäkin vuonna. Lisäksi lavalle nousevat Hovimuusikko Ilkka, Iisa, Kalle Ahola, Kuumaa, Laura Moisio ja Eurooppaa valloittanut View. 

Tammerfestin vilkas yöelämä vietetään klubeilla. Pakkahuoneella ja Klubilla esiintyvät paluukeikalla Horsepower sekä muun muassa Von Hertzen Brothers, Disco Ensemble, Kolmas Nainen, Viikate ja Maj Karma.  Viihdemaailma Ilonassa puolestaan viihdyttävät eurodance-kuningatar Pandora, DJ Matti Airaksinen ja bilebändi Jimmy Cola. Ilves tarjoilee pop-ilmoittelua, kun lavalle nousevat Evelina, Kasmir ja saksalainen ysärihittiyhtye E-Rotic. Hullu Porossa nauretaan Suomen eturivin stand up -koomikkojen tarjoamalle viihteelle. Koko tapahtuman virallisena jatkobilepaikkana toimii Fat Lady -yökerho Hämeenkadulla.

”Tapahtuman lipunmyynti käy historiallisen vilkkaana, Ratinanniemen lauantain kaikki lipputyypit on tähän mennessä jo loppuunmyyty. Varmistaakseen paikkansa näissä bileissä, kannattaa lippu hankkia ehdottomasti ennakosta”, muistuttaa tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen.

Poikkeavat liikennejärjestelyt
Tapahtuman vuoksi Ratinanniemen läpikulku on rajoitettu sunnuntaihin 22.7. saakka. Korvaavana reittinä suositellaan käyttämään reittiä Voimakatu – Ratinan silta – Hatanpään valtatie. Myös Laukonsillan käyttöä on rajoitettu ja silta on pääosin tapahtumakävijöiden käytössä. Ratinan rantatien pysäköintipaikkoja poistetaan käytöstä ja tapahtuman aikana ajoneuvoliikennettä alueelle rajoitetaan. Alueen koirapuisto ei ole käytössä tapahtuman aikana. Tammerfest pahoittelee poikkeusjärjestelyistä mahdollisesti aiheutuvia haittoja.

Katso ohjelma-aikataulut: www.tammerfest.fi 

Ennakkoliput:

Ratinanniemen festivaalipuisto
1 pv 65e LA LOPPUUNMYYTY
1 pv VIP 115e LA LOPPUUNMYYTY
2 pv to-pe 110e
2 pv pe-la 110e LOPPUUNMYYTY
3 pv 120e LOPPUUNMYYTY
3 pv VIP 279e LOPPUUNMYYTY

Pakkahuone
KE 16,50e
TO 27,50e
PE 27,50e
LA 27,50e

Viihdemaailma Ilona
KE & TO 20e
PE & LA 12e (vain ovelta)

Hullu Poro
TO-LA 18e / pv

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

Ikäraja:
Ratinanniemen festivaalipuisto: S, anniskelualueet ja VIP K-18
Klubien ja ravintoloiden omat ikärajat voimassa tapahtuman ajan. 

http://www.tammerfest.fi/
www.facebook.com/Tammerfest/
@Tammerfest