Tammerfest ei petä odotuksia – tapahtuma kerää maamme kärkiartistit paikalle ja on jälleen lähes kokonaan ennakkoon loppuunmyyty

Tammerfest ei petä odotuksia – tapahtuma kerää maamme kärkiartistit paikalle ja on jälleen lähes kokonaan ennakkoon loppuunmyyty

Tampereen Ratinanniemen Festivaalipuisto täyttyy tulevana viikonloppuna perinteiseen tapaan ennakkoon lähes kokonaan loppuunmyydystä Tammerfest tapahtumasta. Myynnissä on enää torstain päivälippuja.

Tehosekoitin esiintyy Tammerfestin avauspäivänä torstaina. Kuva: Henri Juvonen

Tammerfestin pääareenana toimii Ratinanniemen festivaalipuisto, jossa tapahtuman yleisö pääsee nauttimaan kotimaisten huippuartistien keikoista sekä monipuolisista palveluista ja Suomen suurimman kaupunkifestivaalin ainutlaatuisesta tunnelmasta. 

Kolmipäiväisen tapahtuman torstain avauspäivän ohjelmistossa nähdään vuonna 1991 perustettu, punkista suomi-rockiin lukuisia kärkihittejä tehnyt, esiintymislavoille paluunsa tekevä ja festivaalin ensimmäisen illan päättävä Tehosekoitin. Aloituspäivän muina artisteina nähdään Jonne Aaron, Olavi Uusivirta, SANNI ja Maija Vilkkumaa & Ystävät. Perjantaina ja lauantaina päälavalla nähdään mm. Apulanta, Lauri Tähkä, The Rasmus ja Popeda. Tammerfestin avauspäivälle torstaille löytyy vielä erä päiväkohtaisia lippuja. Lippuja myyvät Tiketti ja Lippu.fi

Ratinanniemen festivaalipuiston lisäksi Tammerfest tarjoaa koko viikon ajan laajaa ohjelmaa mm. Tullikamarilla, YO-talolla ja Viihdemaailma Ilonassa. Lisäksi lukuisat muut ravintolat ja klubit ovat mukana pitkin päivää tarjoamalla ohjelmaa dj-keikoista stand-upiin. Virallisina jatkopaikkoina toimivat Viihdemaailma Ilona sekä Tammerfest bilepuisto -kokonaisuudeksi nivoutuva Poron ja Rannan ravintolamaailma. Klubiohjelmat kokonaisuudessaan katsottavissa Tammerfestin nettisivuilta sekä Citynomadi -sovelluksesta.

Emme voi olla kuin tyytyväisiä, että tapahtuma on jo perinteeksi tulleen tavan mukaan lähes kokonaan ennakkoon loppuunmyyty ja että yleisö löytää tämän festivaalin, joka on jo käsite. Tänäkin vuonna olemme saaneet upean artistikattauksen Ratinanniemen festivaalipuistoon sekä kattavaa ohjelmaa klubeille”, iloitsee Tammerfestin tuotantopäällikkö Jonna Myllykangas.

Festivaaliyleisöä suositellaan vaihtamaan lippunsa ennakkoon Ratinan kauppakeskuksen tapahtuma-aukiolla tai Ravintola Rannan terassilla. Lipun ostaneet voivat tarkastaa netistä, mitkä lipputyypit voi vaihtaa ennakkoon. Vaihtamalla rannekkeet ennakkoon, asiakkaat varmistavat sujuvamman sisäänkäynnin tapahtumaan. Festivaalialueelle saavutaan Ratinan Rantatietä pitkin.

Ohjelma:

TORSTAI 21.7. Tehosekoitin, Maija Vilkkumaa & Ystävät, SANNI, Olavi Uusivirta, Jonne Aaron

PERJANTAI 22.7. Apulanta, Lauri Tähkä, The Rasmus, BEHM, Vesterinen Yhtyeineen, Jannika B 

LAUANTAI 23.7. Popeda, Anssi Kela, Anna Puu, Pyhimys,  Mariska, Erika Vikman, Uniklubi

Klubiohjelma: www.tammerfest.fi/klubiohjelma 

Liput:

Festivaalilippu torstai 1 pv 85 eur

Kaikki muut lipputyypit on loppuunmyyty

-->