Tammerfest julkistaa Ratinanniemen Festivaalipuiston ohjelman

Tammerfest julkistaa Ratinanniemen Festivaalipuiston ohjelman

Tammerfest Tampereella keskiviikosta lauantaihin 17.-20.7.2013


Kaupunkifestivaali Tammerfest järjestetään tänä vuonna viikkoa totuttua myöhemmin, keskiviikosta lauantaihin 17.-20.7.2013. Viime vuonna korkattu ja kehuttu Ratinanniemen Festivaalipuisto, jonka laaja ohjelmisto julkistetaan nyt, on tänäkin vuonna yksi Tammerfestin pääareenoista Pakkahuoneen ja Keskustorin ohella. Laaja klubiohjelma sekä suositut Pyhäjärviristeilykeikat julkistetaan myöhemmin.
Keskellä kauneinta kesää järjestettävillä festivaaleilla on ohjelmaa neljänä päivänä sekä iltana yli 20 keikkapaikassa. Luvassa on laaja ohjelmisto popista ja rokista metalliin, joista vuosittain ovat nauttineet 80 000 festivaalivierasta.
Cheap Long Prom Dresses

Ratinanniemen Festivaalipuisto
Ratinanniemen Festivaalipuisto sijaitsee Tampereen keskustan sykkeessä, aivan Ratinan stadionin kyljessä. Se on kehitetty erityisesti tapahtumakävijän tarpeisiin. Alueelle on helppo saapua Laukontorin siltaa pitkin tai Ratinan rantatien kautta. Alueella on kaksi vierekkäistä lavaa eli ohjelmaa on tarjolla liki tauotta ja virvokkeita on mahdollisuus nauttia kahdella eri anniskelualueella, joista molemmilta on näköyhteys lavoille. Lisäksi Ratinanniemeen on hankittavissa myöhemmin keväällä myyntiin tulevat VIP-passit, jotka oikeuttavat pääsyyn VIP-anniskelualueelle. Ruoka-, juoma- ja tuotemyyntitarjonta ovat hyvin laajoja, joten alueella viihtyy pidempäänkin.
itcertland

Ohjelmisto
Ratinanniemen lavalle nousevat kotimaisen musiikin kärkinimet kuten juuri rock-juurilleen paluun tehnyt J.Karjalainen, keikkatauolta palaava Popeda sekä syksyisen konserttisalikiertueen jälkeen myös festivaalilavoilla esiintyvä Yö-yhtye. Eppu Normaali kokee Tammerfestin keikkansa erityisen jännittävänä ”Kotiseudulla esiintymisessä on aina oma jännä kutinansa. Yleisön joukossa on yleensä poikkeuksellisen paljon tuttuja naamoja ja se nostaa ramppikuumetta, mutta toisaalta pistää yrittämään tavallistakin enemmän. Erityisesti tutuille pitää näyttää, mistä päästä kana kusee”.

Naisartisteista Ratinassa nähdään Kaija Koo, Laura Närhi ja Irina sekä miesartisteista kotikaupunkinsa ensimmäisen festivaaliesiintymisen tekevä Jonne Aaron ja uuden ”Maailmanlopun sushibaari” -albuminsa julkaissut Ismo Alanko. Raskaampaa makua tyydyttävät Kotiteollisuus, Disco Ensemble, Klamydia, Mokoma ja Viikate.
Tanssikansaa taivuttelevat cityhumppabändi Elokuu, reggae-ryhmät JätkäJätkät ja Jukka Poika & Sound Explosion Band sekä pop-hittiairueet PMMP ja Haloo Helsinki!. Uuden materiaalin myötä Tammerfesteillä nähdään myös progerockia eri vaikutteilla maustava veljeskopla Von Hertzen Brothers.

Kaksi jäähallikeikkaa jo ennakosta loppuunmyynyt Cheek takaa kesän ikimuistettavimmat kemut kerrasta päähän jäävillä rap-koukuilla ja genrekaveri, juuri Timo Vuorensolan ohjaaman ”3 asiaa” -hittivideon julkaissut Suomen rivoin räppäri Petri Nygård, panee osaltaan parasta pöytään videobiisillään sekä miljoonia katselukertoja Youtubessa keränneillä ”Selvä päivä” ja ”Märkää” -hiteillään.
itcertland.com

Ratinanniemen ohjelma:
TO 18.7.: Elokuu, Haloo Helsinki!, Ismo Alanko, JätkäJätkät, Klamydia, Mokoma, Petri Nygård, Viikate
PE 19.7.: Cheek, Disco Ensemble, Elonkerjuu, Eppu Normaali, J.Karjalainen, Kaija Koo, Laura Närhi, Von Hertzen Brothers
LA 20.7.: Irina, Jonne Aaron, Jukka Poika & Sound Explosion Band, Kotiteollisuus, PMMP, Popeda, Stella, Yö

Lipunmyynti:
Lipunmyynti Ratinanniemen keikoille alkaa Lippupalvelussa tänään keskiviikkona 20.3. www.lippupalvelu.fi

Liput:
Torstain päivälippu alkaen 42 euroa
Perjantain päivälippu alkaen 49 euroa
Lauantain päivälippu alkaen 49 euroa
Kahden päivän lippu (pe-la) alkaen 89 euroa
Kolmen päivän lippu alkaen 99 euroa

Median akkreditointi:
Akkreditointi on alkanut osoitteessa http://www.tammerfest.fi/media.php ja se päättyy 1.7.2013. Hyväksytyille lähetetään vahvistus 5.7.2013 mennessä.
Cheap A-line Wedding Dresses

Tervetuloa uudistuneille kotisivuillemme www.tammerfest.fi