Tammerfest tuo festaritunnelman tällä viikolla Tampereelle

Tammerfest tuo festaritunnelman tällä viikolla Tampereelle

* 25-vuotisjuhlavuottaan viettävä tapahtuma levittäytyy Ratinanniemeen ja klubeille 17.-20.7.
* Ratinanniemeen myynnissä enää torstain peruslippuja – kaikki muut liput loppuunmyyty

25-vuotisjuhlavuottaan viettävä kaupunkifestivaali Tammerfest täyttää tällä viikolla Tampereen Ratinanniemen ja klubit. Yksi kaupungin suurimmista kesätapahtumista tuo tapahtumapaikkojen lisäksi festaritunnelmaa niin kaduille, puistoihin kuin terasseille.

”Tammerfest tuntuu, näkyy ja kuuluu koko kaupungissa. Tapahtumassa on hyvä ja poreileva syke; musaa ja kesäfiiliksellä olevia ihmisiä. Esiintyjiä on moneen makuun popista, rokin kautta räppiin ja stand upiin. Kannattaa ehdottomasti tutustua myös Andy Warholin näyttelyyn Tampere-talossa. Näyttely on niin ikään osa festivaalin ohjelmaa”, kommentoi tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen.

Ohjelmaa Tammerfest tarjoaa torstaista lauantaihin pääareena Ratinanniemessä. Pääareenalla nähdään kotimaiset kärkinimet muun muassa Lauri Tähkä, SANNI, Juha Tapio, JVG, Ville Valo & Agents, Kaija Koo, Alma ja Apulanta sekä kansainvälinen vahvistus, Nina Perssonin johdolla Tampereelle saapuva ruotsalainen The Cardigans. Yhtye juhlii Gran Turismo -menestysalbuminsa 20-vuotisjuhlaa, joten keikalla kuullaan albumin hittejä, mutta myös muita tunnettuja The Cardigans-biisejä. 

Festivaali levittyy myös yli 20 kaupungin klubille. Klubiohjelma alkaa jo keskiviikkona 17.7.
Pakkahuoneella ja Klubilla esiintyvät muun muassa kohu-yhtye Huora, Vuoden metallialbumi Emman helmikuussa napannut Stam1na ja Eurooppaakin valloittanut kotimainen Beast in Black. Ilveksessä yön tunneilla viihdyttävät oman kylä rääväsuu Petri Nygård, radiohiteistään tuttu Arttu Wiskari, poptähti Jannika B sekä DJ Juissi ja DJ Jocka.
Ilonassa puolestaan juhlitaan muun muassa Waldo’s Peoplen ja ruotsalaisen eurodance-kuningattaren Pandoran tahdissa.

Pääareenalla tehtiin viime vuonna yleisöennätys, kun paikalla juhli festivaalivieraita yhteensä 29 500. Koko Tammerfest keräsi juhlijoita 80 000. Tapahtuman suosio on ollut vahvassa kasvussa. 

”Tämän vuoden Ratinanniemen VIP-liput on myyty jo loppuun. Myös festivaalilippujen kysyntä on aiempaa vilkkaampaa. Jäljellä on enää torstain peruslippuja. Liput kannattaa vaihtaa rannekkeisiin jo ennakkoon Ratinan kauppakeskuksessa”, Matikainen ohjeistaa.

Ratinanniemen VIP:n lisäksi kolmen, kahden sekä perjantain ja lauantain perusliput on loppuunmyyty. Jäljellä on enää lippuja torstaille.

Poikkeavat liikennejärjestelyt
Tapahtuman vuoksi Ratinanniemen läpikulku Ratinan rantatien osalta on rajoitettu sunnuntaihin 21.7. saakka. Lisäksi Ratinan rantatien pysäköintipaikkoja poistetaan käytöstä. Alueen koirapuisto ei ole käytössä tapahtuman aikana. Tammerfest pahoittelee poikkeusjärjestelyistä mahdollisesti aiheutuvia haittoja.

 

Tammerfest, Ratinanniemen Festivaalipuisto
Ohjelma:
TO 18.7.: The Cardigans (SWE), JVG, SANNI, Kolmas Nainen, Kaija Koo, Ellinoora, Alma
PE 19.7.: Juha Tapio, Ellips, Eppu Normaali, Ismo Alanko, Raskasta Suomipoppia, Apulanta, Ville Valo & Agents
LA 20.7.: Lauri Tähkä, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, Anna Puu, Popeda, J. Karjalainen, Vesala, Vesta, Robin Packalen

Liput:
3 pv 139e – LOPPUUNMYYTY
3 pv VIP 279e – LOPPUUNMYYTY
2 pv (to-pe / pe-la) 119e – LOPPUUNMYYTY
1 pv (to) 79e
1 pv VIP 139e – LOPPUUNMYYTY
Lastenliput (to) 3-10v. 11,50e/pv

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi 

Ikäraja:
Ratinanniemen festivaalipuisto: S, anniskelualueet ja VIP K-18 

http://www.tammerfest.fi/
www.facebook.com/Tammerfest/
@Tammerfest #tammerfest 

-->