Tammerfestin lauantain 19.7. päiväkonsertissa villitsee popsensaatio Robin

Tammerfestin lauantain 19.7. päiväkonsertissa villitsee popsensaatio Robin

Tammerfestin ikärajattomassa päiväkonsertissa lauantaina 19.7. klo 12 Ratinan festivaalipuistossa villitsee popsensaatio Robin. Vuonna 2012 ”Frontside Ollie” -hitillään läpilyönyt 16-vuotias artisti on tehnyt selvää jälkeä jättihittiä seuranneilla kolmella albumilla ja niiltä irrotetuilla lukuisilla menestyssinkuilla.

Vain kahdessa vuodessa yli 370 000 levyä ja dvd:tä myyneen artistin ura starttasi Staraskaba-laulukilpailusta ja Itä-Euroopan suurimmasta New Wave -laulukilpailusta, jota seurasi noin 100 miljoonaa televisiokatsojaa. Artisti on pokannut palkintoja niin Emma-gaalassa kuin MTV Awardseissa ja hänestä on kirjoitettu ”Robinin huikea tarina” -kirja sekä julkaistu ”Robin The Movie” -elokuva.

Yli 40 miljoonaa katselukertaa YouTubessa saavuttaneen Robinin viime vuoden suurimpia hetkiä olivat Justin Bieberin kolmen Norjan ja niitä seuranneen Suomen keikan lämmittely. Nyt vuorossa on esiintyminen Tammerfestin päiväkonsertissa Ratinan festivaalipuistossa. Ennakkomyynnissä on yksittäisten konserttilippujen lisäksi perhelippupaketteja.

Parajumpers Kodiak Jakke

PAIKKA:
Tammerfest, Ratinan festivaalipuisto, Tampere

AIKA:
La 19.7.2014
Portit klo 11.00
Show klo 12.00
Alue tyhjennetään konsertin jälkeen.

LIPUT:
Konserttilippu alkaen 27,50 euroa
Perhelippu, 2 aikuista ja 2 lasta (alle 15v.), alkaen 90 euroa

LIPUNMYYNTI:
Lippupalvelussa www.lippupalvelu.fi