Tammerfestin pääareenan Ratinanniemen aikataulut julki

Tammerfestin pääareenan Ratinanniemen aikataulut julki

* Avauspäivää täydentää Robin Packalen
* Klubiohjelmaa julki
* Tammerfestin ennakkotapahtuma Ratinan kauppakeskuksessa 10.-11.5.

 

Tampereen suurimman kaupunkifestivaalin pääareenan Ratinanniemen ohjelma-aikataulu on julkistettu tapahtuman verkkosivuilla www.tammerfest.fi

Avauspäivää, Tammerfest Extraa keskiviikkona 17.7. täydentää Robin Packalen, joka vaihtoi laulukielensä englantiin ja tähtää kansainväliselle uralle. Robinin kanssa Ratinanniemessä nähdään niin ikään vientitähti Alma, Haloo Helsinki! -yhtyeen Leon ja Jeren tuore kokoonpano Stereo ja Cheekin suojatti Lukas Leon. Pääareenan loppuviikon ohjelmassa lavalle nousee lisää tähtiartisteja ja -yhtyeitä muun muassa Kaija Koo, Juha Tapio, SANNI, Lauri Tähkä, Vesala, Eppu Normaali, Popeda, Apulanta ja monet muut. Tämän vuoden ulkomainen vahvistus on ruotsalainen The Cardigans, joka juhlistaa 20 vuotta sitten julkaistua menestysalbumiaan Gran Turismo.

Tapahtuman lipunmyynti käy vilkkaana. Pääareenan VIP-alue on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. ”VIP- ja peruslippujen myynti on ollut aiempia vuosia vauhdikkaampaa. Erityisesti VIP lisää koko ajan kiinnostavuuttaan, joten jos mielii hankkia VIP-liput, kannattaa olla ajoissa asialla”, kommentoi promoottori Timo Isomäki. Tämän vuoden VIP-menu löytyy jo verkkosivuilta www.tammerfest.fi 

Klubiohjelmaa julki
Kaupunkifestivaalina Tammerfestiin kuuluu olennaisena osana myös runsas klubiohjelmisto. Klubeja on tänä vuonna mukana toistakymmentä ja niissä nähdään laaja joukko viihteen tekijöitä, artisteja ja koomikoita. Virallisella jatkoklubilla Viihdemaailma Ilonassa esiintyvät Waldo’s People, Pandora (SWE) ja Joku Paikallinen Bändi. Bar & Night Ilveksessä puolestaan esiintyy kotikaupungin rääväsuu Petri Nygård, suomipoptulkitsija Arttu Wiskari ja poptähti Jannika B. Pakkahuoneen ja Klubin monipuolisessa ohjelmistossa festataan muun muassa Ricky Tick Big Band & Julkinen Sana -yhtyeen, Eläkeläisten ja Kalevauva.fi:n sekä lukuisten hardrock-, punk- ja metalliyhtyeiden kuten Stam1nan, Huoran, Beast In Blackin ja Viikatteen kanssa.

Yo-talolla viihdyttävät vaihtuvat stand up -koomikot sekä Laikunlavalla tarjolla on niin tanssia kuin musiikkia. Laikunlavan ohjelmisto idyllisessä Kirjastotalonpuistossa on maksutonta.

Yhteensä Tammerfest levittäytyy yli 20 tamperelaiseen klubiin, ravintolaan ja yökerhoon tuoden toistasataa ohjelmaa ja keikkaa tarjolle.

Tammerfestin ennakkotapahtuma 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Ratinan kauppakeskuksessa
Tammerfest täyttää kuluvana kesänä 25 vuotta ja ottaa varaslähdön ennakkotapahtuman muodossa. Festivaali tarjoaa Ratinan kauppakeskuksessa 10.-11.5. sadalle ensimmäiselle Tammerfestin pisteellä vierailevalle asiakkaalle maksuttomat kakkukahvit. Pisteellä on myynnissä myös erikoishintaisia Tammerfest-lippuja. Perjantaina ja lauantaina 100 ensimmäistä lipunostajaa saavat kaupan päälle Tammerfest-kangaskassin, joka sisältää yllätystuotteita. Lisäksi luvassa on ohjelmaa.

Ratinanniemen esiintyjät:
KE 17.7.: Alma, Robin Packalen, STEREO, Lukas Leon
TO 18.7.: The Cardigans (SWE), JVG, SANNI, Kolmas Nainen, Kaija Koo, Ellinoora
PE 19.7.: Juha Tapio, Ellips, Eppu Normaali, Ismo Alanko, Raskasta Suomipoppia, Apulanta, Ville Valo & Agents
LA 20.7.: Lauri Tähkä, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, Anna Puu, Popeda, J. Karjalainen, Vesala, Vesta 

Katso kaikki julkistetut esiintyjät: www.tammerfest.fi

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi 

Ikäraja:
Ratinanniemen festivaalipuisto: S, anniskelualueet ja VIP K-18
Klubeilla voimassa klubien omat ikärajat. 

www.tammerfest.fi/
www.facebook.com/Tammerfest/
@Tammerfest #tammerfest

Lisätiedot:
Nelonen Media Live Oy, promoottori Timo Isomäki, timo.isomaki@promoter.fi
Nelonen Media Live Oy, tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen, 045 129 2852, sarianna.matikainen@nelonenmedia.fi
ProPromotion Oy, tiedottaja Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi  

-->