Tammerfestissä myynnissä ensimmäistä kertaa erilliset lastenliput

Tammerfestissä myynnissä ensimmäistä kertaa erilliset lastenliput

Ratinanniemen Festivaalipuistoon on tänä vuonna myynnissä myös lastenlippu, joka on tarkoitettu alle 10-vuotiaille vanhempiensa seurassa alueelle saapuville lapsille. Lippuja voi ostaa ainoastaan festivaaliportilta, alueelle saapuessa. Hinta on 10,00 euroa / päivä ja niitä ei myydä ennakkoon. Tänä vuonna myös päiväkohtaiset Ratinnanniemen festivaalipuiston pääsyliput vaihdetaan portilla rannekkeeseen, joten alueelta on mahdollisuus poistua välillä. Alle 2-vuotiaat sylilapset pääsevät ilmaiseksi Ratinanniemen konsertteihin maksavan vanhemman seurassa.

Robinin päiväkeikka
Teinipopsensaatio Robin esiintyy Ratinanniemen Festivaalipuistossa lauantaina 19.7. klo 12.00. Ovet avataan klo 11.00. Kyseiseen konserttiin eivät ole voimassa yllä mainitut lastenliput vaan tapahtumaan ovat myynnissä erilliset liput, joita voi ostaa ennakkoon Lippupalvelusta.

Tammerfest Beer Garden Keskustorilla – maksutonta ohjelmaa keskiviikosta lauantaihin
Festivaali juhlii 20-vuotista taivaltaan ja tarjoaa juhlan kunniaksi keskiviikosta lauantaihin maksutonta ohjelmaa koko kansan olohuoneeksi muuttuvalla Keskustorin Tammerfest Beer Garden -alueella. Luvassa on manserock-covereita Torvikopla Big Band esittäminä. Lavalle astuu myös Tammerfestin vakioesiintyjä Kari Peitsamo. Perjantain iltaesiintyjänä nähdään Teleks ja lauantaina räppäri Lord Est. Alueelle on ikäraja K-18.

Maksuton Bilekaraoketeltta Vuolteentorilla
Keskustorin lisäksi maksutonta ohjelmaa on luvassa Sokos Hotel Ilveksen kupeessa Vuolteentorilla, johon kohoaa Bilekaraoketeltta. Nimensäkin puolesta luvassa on karaokesta kiinnostuneille estradi esiintyä ja biletystä DJ Janitorin ja DJ Smaulin tähdittämän musiikkisetin tahdissa. Ikäraja myös Vuolteentorille on 18 vuotta.

Aikataulut ja akkreditointi
Tammerfestin aikataulut ovat nyt julki verkkosivuilla www.tammerfest.fi.
Tapahtuman akkreditointi sulkeutuu 30.6., joten median ja työtehtäviin saapuvien musiikkialan edustajien tulee määräaikaan mennessä täyttää lomake osoitteessa: http://tammerfest.fi/media.php?pageID=13

www.tammerfest.fi
www.facebook.com/tammerfest