Tammerkosken Sillalla tuo huippukeikkoja ja hyvää fiilistä Tampereen kesään 4.-7.7.

Tammerkosken Sillalla tuo huippukeikkoja ja hyvää fiilistä Tampereen kesään 4.-7.7.

* Iltaohjelma julki, tapahtumateltassa suosikkeja Elastisesta Neljään Ruusuun
* Liput nyt myynnissä
* Ilmainen päiväohjelma julkistetaan kevään aikana

Tammerkosken Sillalla banneri

Tampereen ydinkeskustan kesän vakiotapahtuma Tammerkosken Sillalla tuo väriä ja iloa kesään neljänä päivänä 4.-7.7.2018. Keskustorin tapahtumateltan kehuttu tunnelma vetää yleisöä suosikkiartistien keikoille, joita on luvassa joka illalle kaksi. Aiempien vuosien tapaan tulossa on myös runsaasti ilmaista päiväohjelmaa, jonka sisältö julkaistaan myöhemmin keväällä.

Ensimmäisenä tapahtumailtana keskiviikkona lavalle nousee kaksi kovaa kotimaista konkaria eli jo 35 vuotta alkuperäiskokoonpanossaan hittejä takonut ja keikkaillut Neljä Ruusua sekä 25-vuotisjuhlavuottaan viettävä Egotrippi. Torstaina iltaa tähdittävät Suomen menestyneimpiin artisteihin kuuluvat Jenni Vartiainen ja Laura Voutilainen. Perjantaina tunnelma tiivistyy, kun luvassa ovat ja Suvi Teräsniska. Lauantaina silkkaa energiaa tarjoaa Elastinen sekä Tähdet, tähdet 2017 voittaja, Suomen lupaavimpiin artisteihin nostettu laulaja-lauluntekijä Elias Kaskinen & Päivän Sankarit. Ohjelmateltta on iltaisin K18.
”Tammerkosken Sillalla tuo jälleen kesän keskelle keskustaa. Luvassa on Suomen kärkiartisteja ja ohjelmaa kaikenikäisille. Tammerkosken Sillalla on osa Tampereen kesää! Tulevana kesänä tapahtuman ajankohta tiivistyy ja tämän ansiosta Keskustorilla nähdäänkin joka ilta kaksi hienoa kotimaista esiintyjää”, sanoo tapahtuman tuottaja Sarianna Matikainen.

 

Tammerkosken Sillalla
4.-7.7.2018 Keskustori, Tampere

Iltaohjelma:
KESKIVIIKKO: Neljä Ruusua, Egotrippi
TORSTAI:  Jenni Vartiainen, Laura Voutilainen
PERJANTAI: Yö, Suvi Teräsniska
LAUANTAI: Elastinen, Elias Kaskinen & Päivän Sankarit

Liput :
Keskiviikko 22 €, Torstai 25 €, Perjantai 25 €, Lauantai 25 €.

Lipunmyynti www.tiketti.fi ja http://www.lippu.fi
K18

www.sillalla.fi
https://www.facebook.com/tammerkoskensillalla