Tapsan Tahdit 2014 julkistaa ohjelman, Iskelmä-Finlandia jaetaan jälleen

Tapsan Tahdit 2014 julkistaa ohjelman, Iskelmä-Finlandia jaetaan jälleen

Valtakunnallisesti noteerattu kevyen musiikin tapahtuma Tapsan Tahdit järjestetään Nokialla 28. kerran perjantaista sunnuntaihin 8.-10.8.2014. Legendaarinen musiikkitapahtuma palautettiin viime vuonna juurilleen ja järjestettiin Nokian sydämessä Pirkkalaistorilla sekä Poutunpuistossa, jonne se kohoaa tänäkin vuonna.642-736

Iskelmä-Finlandia jaetaan vuoden tauon jälkeen jälleen – tänä vuonna palkinto ojennetaan jo 13. kerran
Nokian kaupunki myöntää vuosittain Tapsan Tahdit -musiikkitapahtuman yhteydessä 10 000 euron arvoisen Iskelmä-Finlandia -palkinnon suomalaiselle kevyen musiikin esittäjälle, joka on ansiokkaasti esittänyt suomalaista iskelmä- ja populaarimusiikkia.

Palkinto jaetaan vuonna 2014 välivuoden jälkeen uudella tavalla. Merkittävin muutos tapahtuu ehdokasasettelussa. Edellisvuosien ehdokasasettelun sijaan ammattilaisraati tekee voittajavalinnan ja palkinnon saaja julkistetaan Tapsan Tahtien maksuttomassa avajaistapahtumassa Pirkkalaistorilla perjantaina 8.8. klo 13.00. Voittaja esiintyy tapahtumassa heti palkitsemisen jälkeen.

Aiemmin Iskelmä-Finlandia -palkinnon ovat saaneet Pave Maijanen (2012), Pepe Willberg (2011), Laura Voutilainen (2010), Charles Plogman (2009), Olli Lindholm (2008), Eino Grön (2007), Paula Koivuniemi (2006), Jari Sillanpää (2005), Matti ja Teppo (2004), Kari Tapio (2003), Marion Rung (2002) ja Antti Huovila (2001).

Pirkkalaistorin ohjelma
Perjantain iltatapahtumassa lavalle nousee absurdilla huumorilla ja ylenpalttisella sekä tarttuvalla positiivisuudella ryyditetty Martti Servo & Napander. Kokoonpanon tunnetuimpia hittejä ovat mm. ”Mikä on kun ei taidot riitä”, ”Maailman sinisin taivas” ja ”Lätkän ihmemaa”. Illan päättää suomirockin kulmakivi Yö, jonka keulahahmo Olli Lindholm pokkasi Iskelmä-Finlandian vuonna 2008.

Lauantaina Tahdeilla saapuvat Suomen iskelmäkuningatar, vuonna 2006 Iskelmä-Finlandian vastaanottanut Paula Koivuniemi ja ”Valon pisaroita” sekä ”Ystävänpäivä” radiohiteillään koko kansan tietoisuuteen singahtanut Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani. Illan avaa Johanna Debreczenin ja Jouni Kerosen yhteiskeikka.

Pirkkalaistorin maksuttomissa päiväohjelmissa on luvassa mm. yhteislaulua ja paikallista pirkanmaalaista ohjelmaa. Pirkkalaistorin ohjelman tuottaa Onnensirkus, jonka taustalla ovat samat tekijät kuin edellisvuonnakin.

Poutunpuiston perhetapahtuma
Sunnuntaina vuorossa ovat lasten ja nuorten omat Tahdit. Poutunpuiston Onnenpäivä -puistokonsertti päättää kesän Tapsan Tahdit sunnuntaina 10.8. klo 13.00-17.00 ja käynnistää samalla alkavan kouluvuoden Nokialla. Puistokonsertissa pikkuväkeä viihdyttää heavy-orkesteri Moottörin Jyrinä, joka esittää heviä lapsille ja lapsenmielisille. Iltapäivän päättävät nuorten suosikit Mikael Gabriel ja Brädi. Lavaohjelman lisäksi puistossa on koko iltapäivän ajan useita toimintapisteitä, joissa on tarjolla hauskaa tekemistä kaiken ikäisille. Konsertti on päihteetön, ikärajaton ja maksuton. Onnenpäivän järjestää Nokian kaupungin vapaa-aikakeskus yhteistyökumppaneineen. Mukana tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa on myös Nokian nuorisovaltuusto.642-732

LIPUT: 
Liput iltatapahtumiin ennakosta alkaen 27,50 euroa.
Ennakkolipunmyynti alkaa Lippupalvelussa to 24.4.

www.tapsantahdit.fi
www.facebook.com/tapsantahdit