Tapsan Tahdit esittää: Popeda, Juha Tapio, Mamba, Markku Aro ja maksutonta päiväohjelmaa koko perheelle

Tapsan Tahdit esittää: Popeda, Juha Tapio, Mamba, Markku Aro ja maksutonta päiväohjelmaa koko perheelle

Tapsan Tahdit Nokian Pirkkalaistorilla ja Poutunpuistossa 9.-11.8.2013


Nokian kesän perinteisesti kruunaava Tapsan Tahdit järjestetään tänä vuonna elokuun alussa 9.-11.8. Luvassa on ohjelmaa jo päivällä, kun perjantaina väen kutsuu kokoon Pirkkalaistorille tapahtuman avajaistilaisuus. Lavan korkkaavat tuolloin Kengurumeininki, Johanna Debreczeni ja Nokialta lähtöisin oleva Janne Tulkki. Illalla tapahtumavieraita viihdyttävät tämän hetken yksi kuumimmista popartisteista Anna Puu ja Ikurin turbiini Popeda.
Lauantain avaa yhteislaulutilaisuus ja illalla voi juhlia Juha Tapion, Mamban ja paikallisen iskelmätaivaan tähden Markku Aron tahdissa.
Perjantain ja lauantain päiväohjelma on maksutonta, mutta iltaohjelmiin myydään lippuja ennakkoon Lippupalvelussa sekä ovella, mikäli niitä ennakosta jää myyntiin.

Perjantain ja lauantain ohjelmat tarjoillaan kaupungin sydämessä Pirkkalaistorilla, jossa on myös paljon muuta aktiviteettia, juoma- ja ruokatarjontaa sekä ostosmahdollisuuksia. Päiväohjelma on kaiken ikäisille, mutta illalla on voimassa 18 vuoden ikäraja.

”Halusimme panostaa tänä vuonna korkeatasoiseen ohjelmaan ja ottaa erityisesti paikallisuus huomioon niin ohjelmassa kuin tapahtumapaikoissa. Tapsan Tahdit kuuluu kaupungin keskustaan tuoden ja levittäen sinne väriä ja eloa, hyvää mieltä ja musiikkia. Olemme panostaneet paljon myös alueen palveluihin, joten toivomme vieraiden viihtyvän tapahtumassa ja muistelevat sitä lämmöllä vielä talvellakin”, kertoo tapahtuman tuottaja Ari Kuusela Festmakersista.

Poutunpuiston piknik-konsertti sunnuntaina 11.8.
Tapsan Tahtien viikonlopun päättää sunnuntaina 11.8. Poutunpuistossa koko perheen Onnenpäivä piknik-konsertti, jossa perheen pienimpiä viihdyttävät Riesa-pelle, Pikku kakkosesta tuttu Siina ja Taikaradio sekä nuorten suosikit Juno ja Jannika B orkestereineen. Lavaohjelman lisäksi puistossa on useita toimintapisteitä, joissa on tarjolla mukavaa ajanvietettä kaiken ikäisille. Koko sunnuntain ohjelma Poutunpuistossa on maksutonta.

”Onnenpäivän konsertti päättää Tapsan Tahdit ja avaa samalla vauhdikkaasti alkavan kouluvuoden. Koko perheen maksuton puistokonsertti sopii mainiosti Tapsan Tahtien yhteyteen”, tapahtumasihteeri Erika Honkanen Nokian kaupungin kulttuuripalveluista toteaa.

Seuraava Iskelmä-Finlandia jaetaan vuonna 2014
Tapsan Tahtien yhteydessä on vuodesta 2001 lähtien jaettu 10 000 euron suuruinen Iskelmä-Finlandia -tunnustus ansioituneelle kevyen musiikin esittäjälle. Nokian kaupungin myöntämä palkinto jaetaan seuraavan kerran vuonna 2014. ”Välivuosi antaa mahdollisuuden palkinnon kehittämiseen edelleen. Tulemme kehittämään prosessia ja sisältöä yhdessä tulevan tapahtumajärjestäjän kanssa”, kertoo kaupunginhallituksen puheenjohtaja Arja Laitinen Iskelmä-Finlandiasta ja kaupungin roolista Tapsan Tahdeilla.

OHJELMA: Popeda, Anna Puu, Juha Tapio, Mamba, Markku Aro, Janne Tulkki, Johanna Debreczeni, Kengurumeininki, Juno, Jannika B, Siina & Taikaradio
LIPUT: Ennakkolipunmyynti alkaa Lippupalvelussa ma 6.5. Liput hintaan alkaen 19 euroa.

www.tapsantahdit.fi