Tapsan Tahdit järjestetään maksuttomana puistopiknik-tapahtumana to 5.8.

Tapsan Tahdit järjestetään maksuttomana puistopiknik-tapahtumana to 5.8.

Tapsan Tahteja ei tänä vuonna järjestetä täydessä laajuudessaan terveysturvallisuussyistä. Sen sijaan yleisölle on tarjolla maksuton puistopiknik-tapahtuma, jota voi seurata paikan päällä Nokian Poutunpuistossa tai etänä. Puistopiknikin koko ohjelma on nyt valmis. 

Paikallisia esiintyjiä ja valtakunnallinen tähti
Puistopiknik on estradi paikallisille tekijöille ja valtakunnalliselle eturivin kevyen musiikin esiintyjälle, joka tänä vuonna palkitaan Iskelmä-Finlandialla. 
Tapahtuma alkaa kello 15.00 koko perheen Onnimanni-päivällä, jonka ohjelma on tuotettu yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Nokian yhdistyksen kanssa.

Onnimanni-päivässä Nokian karjalainen nuorisoseura ottaa lapset mukaan leikkeihin ja kansantansseihin. Lisäksi seuran kansantanssijat esiintyvät kansallispukujen tuuletuspäivän kunniaksi. Yleisöä viihdyttävät myös Mimmit-duo ja Nokian harmonikkakerho. 

Iskelmä-Finlandia -seremonia
Alkuillasta klo 18.00 on luvassa valtakunnallisesti arvostetun ja tunnetun Iskelmä-Finlandia -palkinnon luovutus. Voittaja valitaan nyt 19. kerran ja sen valitsee ammattilaisraati. Palkinnon luovuttavat Iskelmä-Finlandia -palkintoraadin ja Nokian kaupungin edustajat.
Median akkreditoinnit palkintoseremoniaan: taija@propromotion.fi

Iskelmä-Finlandia -juhlallisuuksien lisäksi puistopiknikin iltatapahtumassa on tarjolla ”Nokian Tähdet” -konsertti, jossa esiintyvät Nokian iskelmätaivaan kiintotähdet Johanna Debreczeni, Ninni Martikainen, Jerkka Virtanen ja Pasi Kivimäki yhdessä Amorio-orkesterin kanssa. Lisäksi lavalla nähdään Waskivaarit. 

Tapahtumassa luovutetaan myös Nokia-mitali. Nokian kaupunginhallitus myöntää mitalin tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta Nokian hyväksi. Mitalilla on palkittu vuodesta 1967 alkaen yhteensä 60 eri tahoa, joiden joukossa on muun muassa yhteiskunnallisia vaikuttajia, kulttuurin ja taiteen ammattilaisia, yrityksiä ja yhteisöjä.

Tapsan Tahtien puistopiknik-ilta huipentuu Iskelmä-Finlandia -palkitun konserttiin. 

www.tapsantahdit.fi         
www.facebook.com/tapsantahdit
 
IG @tapsantahdit_official
#tapsantahdit

-->