Tapsan Tahdit juhlistaa Tapio Rautavaaran 100-vuotisjuhlaa

Tapsan Tahdit juhlistaa Tapio Rautavaaran 100-vuotisjuhlaa

Tulevana viikonloppuna Nokialla vietettavä Tapsan Tahdit juhlistaa edesmenneen Tapio Rautavaaran 100-vuotissyntymäjuhlaa. Tapahtuma tarjoaa lauantaina 8.8. klo 15.30 Pirkkalaistorilla maksutta juhlakonsertin, jonka solisteina nähdään Tomi Markkola ja Jari Välimäki. Osa konsertista soitetaan Rauno Niemisen rekonstroimalla Tapio Rautavaaran kitaralla.

 

Arvostettu Iskelmä-Finlandia -palkinto jaetaan nyt 14. kerran ja se ojennetaan artistille, joka on tehnyt merkittävää uraa kevyen musiikin saralla. Voittaja myös esiintyy palkitsemisen yhteydessä. Ehdokasasettelu ei ole julkinen vaan voittajan on valinnut raati, jonka puheenjohtajana toimii Turkka Mali. Iskelmä-Finlandian jako ja konsertti Pirkkalaistorilla pe 7.8. alkaen klo 13.00. Tapahtuma on maksuton.

 

Tahtien maksullisissa iltakonserteissa Pirkkalaistorin Tahtiteltassa esiintyvät perjantaina 7.8. Leevi and the Leavings -cover-yhtye LeeWings ja Eppu Normaali. Lauantai-illan avaa Hanna Talikainen ja päättävät Lauri Tähkä sekä Juha Tapio.

 

Vaihtoehtoinen TAPIO-festivaali uniikissa Tehdassaaressa tarjoaa vintage-toria, jameja, useita mielenkiintoisia artisteja ja tapahtumia monen ikäisille. Katso koko TAPIO-festivaalin ohjelma: http://www.tehdas108.fi/fi/tapio-festivaali/ohjelma/

 

www.tapsantahdit.fi
www.facebook.com/tapsantahdit