The Battle Of Drums -kiertue starttaa lokakuussa

The Battle Of Drums -kiertue starttaa lokakuussa

The Battle of Drums on uusi ja ainutlaatuinen kilpailu rumpumaailman herruudesta. Neljä keikkapaikkaa käsittävä kiertue tuo esiin bändeissä kovinta työtä tekevät soittajat, rumpalit – korostaen heidän rooliaan yhteissoiton selkärankoina. Kilpailulla halutaan osoittaa suurelle yleisölle suomalaisten rumpaleiden kovaa tasoa, joka kestää kansainvälisen vertailun. Kilpailu on kaikille avoin ja osallistujat valitaan alkueriin videosoolojen perusteella.

Kyseessä on ensimmäinen Suomessa järjestetty koko maan kattava rumpukilpailu, 8 rumpalin parikilpailussa voittaja ratkaistaan rumpusooloin sekä erilaisin haastetehtävin live-yleisön edessä. Kilpailua isännöi Jussi69 (The 69 Eyes) ja tuomariston puheenjohtajana toimii Kai Hahto (Nightwish, Wintersun, Swallow the Sun). Kilpailun järjestää Altia, yhteistyössä Pearl rummut, Keikkakalenteri Meteli ja Wonder Production.

Osakilpailut ja finaali järjestetään syksyn 2014 aikana ja kiertue starttaa 13.10. Helsingin Virgin Oilista. The Battle of Drums osakilpailun jälkeen Virgin Oilin stagelle nousee Reckless Love. Muut osakilpailupaikat ovat Apollo / Turku 24.10. ja Piste / Ruka 8.11. Finaalin ajankohta ja paikka vahvistuvat myöhemmin.

Osakilpailuihin voi osallistua kuvaamalla vapaamuotoisen rumpusoolovideon ja lähettämällä katselulinkin sekä yhteystiedot osoitteeseen: attend@thebattleofdrums.com. Osallistumisaikaa on 24.10. saakka. Kilpailun ikäraja on 18 vuotta.

Osakilpailujen voittajat palkitaan tuotepalkinnoin ja finaalin voittaja kruunataan The Battle of Drums 2014 -tittelillä.

Lisätiedot:
Erno Ovaska / Wonder Production : 040 585 7672

www.facebook.com/thebattleofdrums
www.meteli.net