The Voice Juhannus Himosfestival viettää 15-vuotisjuhlaa

The Voice Juhannus Himosfestival viettää 15-vuotisjuhlaa

THE VOICE JUHLAJUHANNUS HIMOSFESTIVAL 20.-22.6.2013

– 15-vuotisjuhlaa vietetään uudistuneella alueella
– Pääesiintyjänä Scooter (GER)
– Lukuisia kotimaisia eturivin esiintyjiä


300-209

Ensimmäinen Himoksen juhannusfestivaali järjestettiin Keski-Suomen idyllisissä järvimaisemissa, Jämsän Himoksella, vuonna 1999 ja siitä lähtien tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa merkittävimpänä juhannusfestivaalina Suomessa. Nykynimeltään The Voice Juhannus HimosFestival viettää tulevana suvena 15-vuotisjuhlaa ja tämän myötä myös alue on saanut uuden juhlavan ilmeen. Maata on muokattu enemmän festivaalikäyttöön sopivaksi. Viime vuosina loppuunmyyty tapahtuma on aluemuutosten ansiosta saanut lisäkapasiteettia, joten tulevana suvena yleisöä voidaan ottaa alueelle jopa 3000 vierasta enemmän.
Ball Gown Prom Dresses sale

”Alueen mittava maanrakennus asfaltointeineen luo aivan uudenlaiset puitteet festivaalien järjestämiselle Himoksella. Kahden yhtä suuren esiintymislavan käyttö tapahtumassa pääsee nyt oikeuksiin ensimmäistä kertaa. Viidentoista vuoden aikana Suomen tapahtumakentällä on tapahtunut paljon ja olemme pystyneet vastaamaan ajan haasteisiin. Ensi kesänä Himoksella juhlitaan 15. Juhannusta parhaalla mahdollisella tapahtuma-alueella erittäin hienojen juhannusartistien voimalla”, kommentoi festivaalin promoottori Timo Isomäki.

Hienoihin puitteisiin kelpaa astua tapahtuman pääesiintyjän, saksalaisen dance-ylpeyden, Scooterin. Varma tanssittaja räjäyttää vuosien kokemuksella Jämsän Himoksen suvijuhlahurmokseen ensi iskuista lähtien. Himoksen juhannusjuhlan tavaramerkkinä ovat aina olleet isot ja mielenkiintoiset kotimaiset nimet, joita tänäkin vuonna on runsaasti.

Itseoikeutetusti paikalla ovat suomirokin kivijalat Yö ja Popeda. Lavalla nähdään myös rap-artistit Cheek ja JVG, legendaarinen show-ryhmä Eläkeläiset ja laulaja-lauluntekijä Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani. Raskaamman rockin ja metallin ystäviä hemmotellaan Viikatteen, Kotiteollisuuden, Mokoman ja Disco Ensemblen annilla. Naistähtikaartia edustavat Laura Närhi, Irina ja Kaija Koo.

Juhannusaattona lavalle kipuavat pop-hiteistään tunnetut Haloo Helsinki! ja Neljä Ruusua. Lisäksi lauteilla nähdään Apulanta, joka työstää parhaillaan uutta albumia. Bändi on luvannut esittää tuoreimman sinkkunsa ensi kertaa livenä The Voice Juhannus HimosFestivalilla. Juhannuskeikka tulee poikkeamaan muiltakin osin, sillä se on yhtyeen kesänaloituskeikka ja se on tätä varten visioinut erikoisnäytöstä. Bändi pysyy keikan yksityiskohdista tuttuun tyyliinsä mystisenä. Yhtye kommentoi: ”Yleisö voikin vain arvailla, onko lavalla nähtävissä arkkuja, miekkoja, eläimiä, hiekkaa vai mitä?”

Juhannuspäivänä esiintyy huomenna 13.3. uuden sinkkunsa julkaiseva Lovex sekä maamme tunnetuimmat miesartistit Ismo Alanko ja perjantaina uuden ”Et ole yksin” -albumin julkaiseva J.Karjalainen. Bailujalkaa nostattavat PMMP sekä Tampereen oma rääväsuu Petri Nygård.
074-344

Tutustu tapahtuman 15-vuotiseen historiaan tästä linkistä!

Ohjelma:
TO 20.6. Cheek, Disco Ensemble, Eläkeläiset, JVG, JätkäJätkät, Raappana & SEB, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Viikate
PE 21.6. Apulanta, Scooter (GER), Haloo Helsinki!, Jukka Poika & SEB, Kaija Koo, Klamydia, Kotiteollisuus, Neljä Ruusua, Popeda, Stig, Yö
LA 22.6. Elokuu, Elonkerjuu, Irina, Ismo Alanko, J.Karjalainen, Laura Närhi, Lovex, Mokoma, Petri Nygård, PMMP, Von Hertzen Brothers
Ball Gown Wedding Dresses

Lipunmyynti:
The Voice Juhannus HimosFestivalin lipunmyynti alkaa tänään tiistaina 12.3. festivaalin nettisivuilla www.himosfestival.com ja Lippupalvelussa www.lippupalvelu.fi.

Liput:
3 päivää 105 euroa
2 päivää (pe-la) 95 euroa
1 päivä (to, pe tai la) 59 euroa

Lippupalvelusta liput alkaen 62,50 euroa.

Median kuvapankki (myös kuvia menneiltä vuosilta): http://arkisto.himoslomat.fi

www.himosfestival.com