Tommy Leen "Methods of Mayhem" -yhtyeeltä albumi 22.9.

Tommy Leen "Methods of Mayhem" -yhtyeeltä albumi 22.9.

Tommy Lee on rokannut monissa kokoonpanoissa, myynyt miljoonia levyjä Motley Crüen riveissä ja tehnyt kaiken, josta muusikko unelmoi – paitsi tehnyt levyä koko maailman kanssa. Uusi Methods Of Mayhem -albumi on nimeltään ”A Public Disservice Announcement”, ja se julkaistaan 22.9.

Tommy Lee kommentoi:
”Kun perustin Methodsin vuonna 1999, sen tarkoituksena oli levittyä kaikkialle. Uudella albumilla ei ole hip hoppia eikä liioin listaa vierailijoista vaan Methods on jotain aivan muuta; minä, yhtye ja koko maailma.”

Tommy Lee ja hänen tiiminsä kirjoittivat ja äänittivät uuden albumin biisejä ja laittoi niistä klippejä ladattavaksi nettisivuilleen. Kuka tahansa pystyi klippien avulla muokkaamaan valmiita biisejä. Klippejä ladattiin yli miljoona kertaa ja biisiehdotelmia tehtiin yli 10 000. Kuten Tommy Lee toivoi, klippejä tuli ympäri maailmaa ja varsin eri tyylisinä mm. technoa Japanista, rumpurytmejä Intiasta ja kirpaisevia kitarasooloja melkein San Diegon kodin naapurista. Tommy Leen kuunneltua ehdotelmat, hän valitsi niistä parhaat mukaan viimeistellessään albumia. Jokaisen käytetyn klipin tekijätiedot löytyvät albumin kansista.

Methods of Mayhemin yhtyeen nimeä kantava debyytti julkaistiin 1999. Albumilla vierailivat mm. Snoop Dogg, Kid Rock ja Fred Durst. Methods Of Mayhem esiintyi myös vuonna 2000 Ozzfesteillä.

A Public Disservice Announcemetn -biisit:
1. Drunk Uncle Pete
2. Time Bomb
3. Louder
4. Fight Song
5. Blame
6. Two Days
7. Talk Me Off The Edge
8. Only One
9. All I Wanna Do
10. Back To Before
11. Party Instructions