Turisas julkaisee Rasputin-singlen 26.9.!

Turisas julkaisee Rasputin-singlen 26.9.!

Kahdeksan viikkoa Suomen virallisella albumilistalla viihtynyt viikinkimetallin lähettiläs ja battlemetal-genren luonut Turisas vaihtaa nyt veriset turkkinsa ja kirveensä 70-luvun discokauden glitteriin ja kimallukseen julkaisten 26. syyskuuta Rasputin -singlen. Turisaksen Warlord Nygård kertoo yleisön menneen täysin sekaisin keikoilla, kun heidän versionsa tunnetusta Rasputin-biisistä on kajahtanut ilmoille. Fanit ovat anelleet heitä levyttämään Boney M:n tunnetuksi tekemän discohitin. Bonuksena singlellä on radioista tutun ”To Holmgard And Beyond” biisin edit versio.

”Taisi olla vuosi 2001 kun olin ruotsinlaivalla ja discobändi oli soittamassa 70-luvun hittejä. Sillä minuutilla, kun Rasputin kajahti ilmaan, tajusin että tämä kappale me vielä soitetaan – toki modernimmalla ja raskaammalla otteella! Henkilökohtaisesti olen aina tykännyt vanhoista 70-luvun discobändeistä!”

Turisaksen Rasputin on nyt myös ikuistettu musiikkivideoksi. Hämeenlinnassa kuvatun videon on ohjannut Vasara Films’n Vesa-Matti Vainio (Amorphis, Sonata Arctica, Tarot, Timo Rautiainen, Diablo, Mokoma..). Videossa Saturday Night Fever kohtaa Turisaksen. Luvassa on aikamoinen taistelu; peilipallot, korkeat korot ja vyötäröt vastaan turkikset, veri, lika ja hiki. ”Koko kehoni oli kuvausten jälkeen kipeänä! Vaikka videon lavastus oli todella omituinen, on se kerrassaan upea!”, kertoo Warlord.

-->