Warbringer esittelee uuden kokoonpanon

Warbringer esittelee uuden kokoonpanon

Thrash metal -bändi Warbringer on kiertänyt viimeiset viisi vuotta tiiviisti ja ehtinyt äänittämään peräti neljä studioalbumia kiertueidensa aikana. Empire Collapse -albumin jälkeen laulaja John Evil luuli jo bändin ja elämätyönsä lopun koittaneen, kun kitaristi John Laux ja rumpali Carlos Cruz päättivät jättää bändin.

 

”Amerikan kiertueen viimeisellä keikalla kitaristimme Adam Carroll tuli tsemppaamaan ja sanomaan, että meidän on bändinä kannettava soihtuamme korkealla ja ymmärtää oma arvomme. Euroopan rundi vedettiin tuuraajilla läpi, koska emmehän me voineet pettää fanejamme ja perua keikkoja. Nyt olemme löytäneet pitkän etsinnän jälkeen bändiimme jäsenet, joilla on sama intohimo musiikkiin. Aloitimme harjoittelun tavoitteenamme olla tiivein Warbringerin kokoonpano koskaan ja asetimme riman heti korkealle. Tervetuloa bändiin rumpali Vicken Hovsepian, kitaristi Noah Young ja basisti Alex Malmquist! ” kertoo Evil.

 

Kuukausien intensiivisten treenien jälkeen uusi ja elinvoimainen Warbringer suuntaa esittelemään uutta kokoonpanoaan Aasiaan ja palaa muutaman keikan jälkeen takaisin Amerikkaan. Luvassa on mm. keikka yhtyeen kotikaupungissa yli vuoden tauon jälkeen. Juhlan kunniaksi bändi aikoo soittaa myös biisejä, joita ei keikoilla ole aikaisemmin soitettu. Pieni lupaus annetaan myös uudesta albumista.

WARBRINGER – Live 2015:
March 10 – Hidden Agenda – Hong Kong
March 11 – Yu Gong Yi Shan – Beijing, China
March 13 – The Wall – Taipei, Taiwan
April 13 House of Blues – Anaheim, CA + Meshuggah
April 14 House of Blues – San Diego, CA + Meshuggah
April 30 – Whisky – W. Hollywood, CA
May 1 – Thee Parkside – San Francisco, CA
May 2 – Spring Meltdown Fest – Jub Jub’s –- Reno, NV

 

 

WARBRINGER Discography:
War Without End – 2008
Waking Into Nightmares – 2009
Worlds Torn Asunder – 2011
IV: Empires Collapse – 2013

www.warbringermusic.com
www.facebook.com/Warbringermusic
www.twitter.com/warbringerband
www.youtube.com/WarbringerOfficial