We Love Festival juhlitaan Helsingin Suvilahdessa 27.-28.7.2018

We Love Festival juhlitaan Helsingin Suvilahdessa 27.-28.7.2018


* We Love the 90’s -festivaali laajenee ja tuo ysärimusiikin lisäksi estradille millenium-artisteja sekä vaihtaa nimensä We Love Festivaliksi
* Kaksipäiväisen festivaalin ajankohta aikaistuu heinäkuulle
* Ensimmäiset artistikiinnitykset ovat Me & My (DK) ja Basshunter (SWE)

Vuodesta 2014 asti järjestetty ysärimusiikin festivaali We Love the 90’s laajenee ja tuo yleisön toiveesta ysärimusiikin lisäksi tapahtumaan myös millenium-artisteja sekä samalla vaihtaa nimensä We Love Festival’ksi. Tapahtuman ajankohta aikaistuu elokuulta heinäkuun viimeiseen viikonloppuun, 27.-28.7.2018.

Tapahtumaa tähdittävät tanskalainen eurodance-duo Me & My, jonka hittikappaleita olivat ”Dub-I-Dub”, ”Baby Boy”, ”So Many Men” ja ”La La La Superstar” sekä ”Båten Anna” –viisulla tiensä maailman menestykseen siivittänyt Basshunter. Runsaasti lisää artistijulkistuksia on vielä tulossa.

Viime vuosina tapahtuma on kerännyt yleisöä, joka on myös panostanut teeman mukaiseen pukeutumiseen ja muuhun rekvisiittaan. Nyt teema laajenee, kun ysärin lisäksi tapahtuma loistaa milleniumin hengessä. Menneenä kesänä festivaalin oheisohjelma tarjosi yleisölle muun muassa Jyrki! Loungen, jossa muisteltiin viihtyisässä ympäristössä populaarikulttuuriin merkittävän jäljen jättänyttä TV-ilmiötä. Ylistävän palautteen johdosta myös ensi vuonna festivaali tulee tarjoamaan oheisohjelmassaan nostalgisia muistoja herättäviä ohjelmanumeroita aikakauden tekijöiltä ja ilmiöiltä. Asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää.

Festivaalin ruokakylä palvelee monipuolisella valikoimallaan, useat erikoisruokavaliot huomioiden, nälkäisiä ja janoisia asiakkaita.

Tapahtuman VIP pukeutuu ja kattaa tarjoilut ysäri- ja millenium-hengen mukaisesti. VIP-alueella on mukava nauttia tarjoiluista ja tunnelmasta vaikka sohvilta käsin. VIP-passi takaa astetta tasokkaamman festivaalielämyksen.

Tapahtuman lipunmyynti on käynnistynyt. Erikoishintaisten lippujen joulunajan myynti jatkuu 31.12.2017 saakka.

Liput:
2pv 75eur
VIP 2pv 169eur

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

www.welovefestival.fi
Facebook: www.facebook.com/welovefestival
Instagram: @welovefestivalfi #lovari #welovefestival