Yö-yhtye konsertoi Tampereen Nokia Arenalla 24.3.2023

Yö-yhtye konsertoi Tampereen Nokia Arenalla 24.3.2023

40 vuotta Yötä -juhlakonsertissa lavalla nähdään Yö-yhtye sekä vuosien varrella yhtyeessä vaikuttaneita muusikoita ja vierailevia solisteja. 

banneri.jpg

Yö-yhtye juhlistaa yli 40-vuotista uraansa Tampereen Nokia Arenalla perjantaina 24.3.2023. Lavalle nousevat yhtyeen viimeinen kokoonpano Mikko Kangasjärvi, Ari Toikka, Jari Latomaa, Timo Mynttinen ja Jussi Turpeinen sekä yhtyeessä uran varrella vaikuttaneita muusikoita. Lauluja tulkitsevat konsertin pääsolisti Suvi Teräsniska sekä vierailevat solistit Pauli Hanhiniemi, JP Leppäluoto, Jay Lewis ja Herra Ylppö. Lipunmyynti konserttiin alkaa Lippupisteessä maanantaina 31.10. klo 9.00.

Yö-yhtye perustettiin vuonna 1981 ja 40-vuotisjuhlakonsertti oli tarkoitus järjestää vuonna 2021. Yhtyeen laulajan Olli Lindholmin poismenon sekä poikkeusvuosien myötä konsertin tuotanto siirtyi. Juhlistaminen toteutuu viimein. 

Visuaalisesti näyttävässä show’ssa Nokia Arenalla on ainutlaatuinen hetki kuulla monipuolisesti Yö-hittejä yli 40-vuotisen historian varrelta vaihtuvien laulajien tulkitsemana.

¨Tuntuu hyvältä ja etuoikeutetulta saada esittää meille rakasta musiikkia Yö-yleisölle laadukkaasti, mittavissa puitteissa ja parhaimpien mahdollisten solistien kanssa”, yhtye toteaa.

Yö on julkaissut 31 albumia, joita on myyty liki miljoona kappaletta. Yhtye on vastaanottanut julkaisuistaan lukuisia jalometallilevyjä. Legenda (2001) ja Rakkaus on lumivalkoinen (2003) ovat saavuttaneet nelinkertaista platinaa, Varietee (1983) ja Kuolematon (2005) tuplaplatinaa. Lisäksi yhtye on saanut viisi platinalevyä ja viisi kultalevyä. Yön tunnetuimpia hittejä ovat Rakkaus on lumivalkoinen, Tia-Maria, Vie mut minne vaan, Likaiset legendat I, Ihmisen poika, Särkyvää ja Minne tuulet vie sekä Jussi Hakulisen tunnetuksi tekemä Joutsenlaulu

Yhtye oli yksi ensimmäisistä poprock-yhtyeistä, jotka tekivät keikkoja konserttisaleissa. Yö on tehnyt urallaan yhteensä yli 3000 esiintymistä sisältäen kymmenen mittavaa sali- ja areenakiertuetta vuosina 2001-2018.

”On hienoa, että tämä konsertti viimein toteutuu. Varmasti moni Yön kuulija on odottanut kuulevansa legendaarisia biisejä livenä. Nyt siihen on mahdollisuus kappaleiden ansaitsemassa miljöössä, uudella upealla konserttiareenalla”, sanoo promoottori Timo Isomäki

Lipunmyynti 40 vuotta Yötä -juhlakonserttiin alkaa Lippupisteessä maanantaina 31.10. klo 9.00. Samalla tulevat myyntiin Varietee-, Valo- ja Valtakunta-VIP -paketit. 

40 VUOTTA YÖTÄ
PE 24.3.2023
Nokia Arena, Kansikatu 3, Tampere

Liput: alkaen 49,90e / kpl
 VIP-liput: alkaen 119,90e / kpl

Lipunmyynti: Lippu.fi


Ikäraja: S, anniskelukatsomot ja vipit K-18.

www.likaisetlegendat.com/
www.facebook.com/yoofficial
@yoyhtye_official

-->