Zarkus Poussa julkaisee toisen sooloalbumin kahdeksan vuoden tauon jälkeen 25.10.2013

Zarkus Poussa julkaisee toisen sooloalbumin kahdeksan vuoden tauon jälkeen 25.10.2013

”Positiivinen krapula” -albumin debyyttisinglen ”En ilman sua” video nyt katsottavissa!642-731


Multi-instrumentalisti Zarkus Poussa julkaisee toisen ”Positiivinen krapula” -sooloalbuminsa 25.10.2013. Edellisestä ”Zarkus Love Tracks” -soolosta ehti kulua kahdeksan vuotta. Tulevan kokopitkän biisit Poussa on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut itse. Suomenkielisten tekstien pinnan alta löytyy tummia ja kauniita sävyjä. Sävellyspuolella juureva rytmiikka ja elämänmakuiset rouheat soinnit istahtavat pop-muotoon.
Poussa julkaisi kesällä Kesä-EP:n, jonka biisit ovat kuunneltavissa: http://www.propromotion.fi/media/zarkus-poussa/

Tuorein sinkkujulkaisu on ”En ilman sua”, jonka video on katsottavissa: http://youtu.be/JRXNk35kGhc

Poussa aikoo myöhemmin syksyllä esittää biisejä myös livenä: ”Keikkasetin ytimessä ovat laulu ja rummut, joiden ympärille kokoan sopivan cocktailin kitarointia, bassottelua ja muuta sopivaa suristelua”.

Zarkus Poussa on säveltänyt ja tuottanut paljon musiikkia mm. Madventures-tv-sarjaan. Lisäksi hän on soittanut mm. Giant Robotissa, RinneRadiossa, GG Caravanissa, Pekka Kuusiston Luomu Playersissä sekä Ismo Alangon ja Tuomari Nurmion bändissä. Poussa on ollut vetämässä myös SubTv:n ”Jokainen vieras on laulun arvoinen” -viihdeohjelmasarjaa, jossa hän sävelsi, sanoitti ja äänitti kappaleen muusta kuin musiikista tunnetun vieraan kanssa.

Poussa esiintyy Lost In Musicissa Tampereella 19.10. ja hän on 27.11. ensi-iltansa saavan Sofi Oksasen ”Kun kyyhkyset katosivat” -näytelmän live-kokoonpanossa Kansallisteatterissa.642-691

Lataa ”Ilman sua” -audio: https://dl.dropboxusercontent.com/u/5471154/Ilman_Sua-MASTER-04.wav
Säv / san / sov: Zarkus Poussa
ISRC: FI13ZP300006

www.zarkuspoussa.com