3 Inches of Blood solmi levytyssopimuksen Century Median kanssa

3 Inches of Blood solmi levytyssopimuksen Century Median kanssa

Yksi suurimmista perinteisen hevimetallin puolustajista, kanadalainen  3 INCHES OF BLOOD on tehnyt uuden dynaamisen, kerronnallisen teoksen,  joka kenties pian tullaan tuntemaan kaiken hevimusiikin evankeliumina. Century Media Records on solminut yhteistyösopimuksen yhtyeen kanssa ja toivottaa nämä metallin soturit tervetulleeksi maailmanlaajuiseen perheeseensä.

Yhtyeen vokalisti Cam Pipes kommentoi:
”Lähtiessämme edellisestä levy-yhtiöstä, Century Media oli heti eturivissä houkuttelemassa meitä listoilleen. Yksikään muu yhtiö ei osoittanut meitä kohtaan niin kovaa intoa ja uskoa. Heti kättelyssä saimme hyvät fiilikset koko Century Median tiimistä. Tunsimme myös, että heillä on kaikki tarvittavat työkalut ja motivaatio auttaa meitä urallamme eteenpäin. Emme millään malta odottaa, että saamme uuden materiaalimme liikenteeseen tulevana syksynä!”

3 INCHES OF BLOOD on ollut jo vuosikymmenen mukana metallimusiikin saralla. Siinä ajassa he ovat julkaisseet kolme albumia ja jyrisyttäneet tannerta kiertueilla mm. seuraavien merkittävien aktien kanssa; Satyricon, Black Dahlia Murder, Motorhead ja Cradle of Filth.

http://www.myspace.com/3iob