Wasalandia After Dark W-A-D:n vahvistetut keikat – bändissä mukana jäseniä Lauri Tähkä & Elonkerjuusta

Wasalandia After Dark W-A-D:n vahvistetut keikat – bändissä mukana jäseniä Lauri Tähkä & Elonkerjuusta

Pohjanmaalta saadaan tulevaksi kesäksi oikeaa rock-meinikiä, kun Wasalandia After Dark pistää vipinää puntteihin. Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeestä tutut Lenni Paarma ja Antero Naali kokosivat W-A-D:n kuunneltuaan innoittajansa D-A-D:n ”Monster Philosophy” -lättyä. Samaan hengenvetoon miehet totesivat, että vanhakin tuotanto sisältää loistavaa materiaalia, joten eiköhän pistetä bändi kasaan. Ideaan puhalsi tuulta myös Elonkerjuun pitkä keikkatauko.

”Ei sitä nyt koko kesää aleta makoilemaan. Keikoillehan sitä pitää päästä! D-A-D bändinä on aikoinaan innoittanut meitä, joten on tässä ilmassa kunnioitustakin bändin pitkää uraa kohtaan”, pojat toteavat.

Livebändiksi perustettu iskuryhmä vetää D-A-D:n vanhempaa materiaalia, mutta uuttakaan tuotantoa ei ole unohdettu. Lauteilla nähdään hyviä soittajia, jotka eivät piiloudu vahvistimiensa taakse.
”Tarkoitus on tehdä niin klubikeikkoja kuin myös jokunen festivaali”, totesivat herrat keväällä. Nyt plakkarissa on vahvistetut vedot niin Provinssirockin jatkobileissä Rytmikorjaamolla kuin risteilykeikka Tammerfesteillä. Tästä eivät kesäpidot parane!

Kokoonpano on nimetty Vaasassa sijaitsevan huvipuisto Wasalandian mukaan. Huvipuisto on mielissään, kun pohjalainen bändi haluaa käyttää sen nimeä ja uskoo, että yhteistyö heidän kesken tulee olemaan monipuolinen.

Kokoonpano:
Lenni Paarma – laulu, kitara
Jocke Kulju – kitara, taustalaulu
Antero Naali – basso, taustalaulu
Pasi Helin – rummut

Keikat:
14.06. Seinäjoki, Provinssirock / Rytmikorjaamo
08.07. Tampere, Tammerfest
18.07. Helsinki, Semifinal
31.07. Turku, DBTL
13.08. Oulu, 45-Special
14.08. Kuopio, Henry’s Pub

www.myspace.com/wasalandiaafterdark