Business Battle 2016 kokoaa yrityspäättäjät Tampereelle

Business Battle 2016 kokoaa yrityspäättäjät Tampereelle

* Business Battle 2016, Solo Sokos Hotel Torni Tampere 24.11.2016 *

BB

Yritysjohdon asiantuntijatapahtuma Business Battle järjestetään Solo Sokos Hotel Torni Tampereen Paja Kongressissa torstaina 24.11.2016. Viime vuonna lanseerattu tapahtumakonsepti osoittautui menestykseksi ja herätti paljon keskustelua ja mielenkiintoa.

Business Battle -tapahtumakonsepti
Tapahtumassa liike-elämän vaikuttajat ottavat päivän polttavista aiheista verbaalisesti mittaa toisistaan aseinaan kokemus ja näkemys siitä, miten menestysbrändejä luodaan ja rakennetaan. Samalla se kerää eri alojen yrityspäättäjät yhteen verkottumaan sekä keskustelemaan alaa puhuttavista ajankohtaisista aiheista. Viime vuoden tapahtumassa mittaa toisistaan ottivat Alex Nieminen (N2) ja Mikko Kuitunen (Vincit Oy), Valtteri Lindholm (Varusteleka) ja Pirjo Pystykoski-Sopanen (Lennol Oy) sekä Ville Tolvanen (Digitalist) ja Kati Nevalainen (Posti Oy).

Teema: The Art of Fear
Tapahtuman kantavana teemana tänä vuonna on The Art of Fear. Keskustelua herättävät muun muassa pakoilevatko päätöksentekijät vastuuta, karkaako bisnes maailmalle ja mikä on suurin syy epäonnistumiseen bisneksessä. Entä miten paljon pelko vaikuttaa toimintaamme ja päätöksiimme yrityselämässä? Päivän aikana revitään auki myyttejä ja kyseenalaistetaan johtamisen malleja.

Kenestä The Ultimate Business Warrior 2016?
Business Battlen alkuerät käydään ennalta määrättyjen kamppailuparien mittelönä. Alkuerien voittajat kohtaavat toisensa finaalikamppailussa, jonka debatin aihe ja voittaja ratkeavat yleisöäänestyksellä. Voittajalle myönnetään The Ultimate Business Warrior –arvonimi. Titteliään nousee puolustamaan viime vuoden Business Battle –voittaja, The Ultimate Business Warrior 2015, Mikko Kuitunen, Vincit Oy’stä. Tämän vuoden taisteluparit julkaistaan lähiaikoina.

Itämaiset taistelunäytökset ja JuJuprix
Taisteluparien vaihtojen aikana tatamilla nähdään itämaisten taistelulajien showcase-esityksiä ja yllätysohjelmaa. Tapahtumassa jaetaan myös arvostettu nuorten mainonnantekijöiden Jujuprix-palkinto.

Tapahtuman alustajana ja tuomarina toimii Vuoden puhuja 2013, yritysvalmentaja, kirjailija ja asiantuntija Henkka Hyppönen.

Tunnelmia Business Battle 2015 -tapahtumasta tästä!

Lisätiedot ja liput: www.businessbattle.fi