KHL-maalivahti mukaan ravintolabisnekseen

KHL-maalivahti mukaan ravintolabisnekseen

dc20660b3e08e78215641b32f57dcd4e

Maalivahti Ville Kolppanen on seurannut usean muun tamperelaisen jääkiekkoilijan jalanjälkiä ja siirtynyt osaomistajaksi ravintolaan. Juuri kahden vuoden jatkosopimuksen KHL-seura Neftekhimik Nizhnekamskiin tehnyt pelaaja hankki osuuden Tampereen Tasanteella sijaitsevasta Bar Alivoimasta.

”Näin pääsi käymään. Aloimme keskustelemaan asiasta jo viime syksynä ja nyt lopulta asiat saatiin kuntoon. Itse olen jo nuoresta asti halunnut mukaan näihin hommiin ja nyt siihen tuli mahdollisuus. Vaihdoimme paikan nimeä pääsiäisenä ja samalla tehtiin kasvojenkohotus myös sisustukseen. Mennään ihan perus sporttibaari meiningillä, tarjotaan live-musiikkia joka viikonloppu ja lähiviikkoina tuomme myös siivet valikoimaamme. Siivet ovat tamperelaisille niin tärkeä juttu, että ehdottomasti niiden pitää olla ihan top-3 tavaraa”, kommentoi tuore osaomistaja.

Kolppanen ei suinkaan ole ensimmäinen kiekkoilija, joka on vallannut myös ravintola-alaa. Aiemmin mm. Juha Hautamaa, Ville Nieminen sekä legendaarinen edesmennyt Pekka Marjamäki ovat viitoittaneet tietä alalle.

”Tiesin, että muutkin ovat olleet samoissa hommissa itseäni aiemmin ja näin alkuun homma on tuntunut erittäin mukavalta. Tietysti on vähän pitänyt kysellä neuvoja, mutta onneksi meillä on hyvä porukka kasassa ja kaikki ollaan sitouduttu jokainen hoitamaan oma ruutumme. Itselläni tosin on vielä hieman matkaa, että pääsen tiskin taakse myymään, mutta sekin päivä nähtäneen tässä keväällä”, päättää Kolppanen.