Yö-yhtyeen ”Minne Tuulet Vie” -menestyssinkun seuraaja on Jussi Hakulisen viimeisin työ ”Erakko”

Yö-yhtyeen ”Minne Tuulet Vie” -menestyssinkun seuraaja on Jussi Hakulisen viimeisin työ ”Erakko”

* Kuuntele biisi Spotifysta!

f262ab7e477b1c3d71c483381a868560

Yö-yhtye uudisti tekijäkaartiaan ja tuottajan paikalle astui dynaaminen studiovelho Jimmy Westerlund. Hänen sävellyksensä ”Minne tuulet vie” nosti yhtyeen jälleen radiosoittolistojen kärkipäähän, jossa kappale viihtyi vielä puolen vuodenkin jälkeen julkaisustaan. Biisin video kuvattiin Espanjassa ja kyseistä kappaletta on voinut radioiden lisäksi kuulla bändin keväisen keikkatauon aikana livenä ainoastaan gaaloissa ja televisioesiintymisissä.

Seuraava sinkkujulkaisu 20.5. julkaistavalta 21. studioalbumilta ”Puolet taivaasta – puolet helvetistä” on Jussi Hakulisen riipaiseva ”Erakko”-kappale. Vahvana tekstittäjänä ja virtuoosimaisena säveltäjänä tunnettu taiteilija on Yön lukuisten menestyskappaleiden kuten ”Joutsenlaulu”, ”Likaiset Legendat”, ”Kuorotyttö”, ”Särkynyt enkeli”, ”Kiitos ja kunnia”, ”Tie sydämeeni”, ”Parrasvalot” ja ”Rakkaus on lumivalkoinen” takana.

Pitkän yhteisen taipaleen Hakulisen kanssa kulkenut Olli Lindholm kommentoi biisiä: ”’Erakko’ on Jussi Hakulisen hieno ja synkkä teos. Varsinkin tekstissä huomaa hänen kykynsä tehdä kipeitä aiheita laulettavaksi. Jimmyn hieno tuotanto korostaa kappaleen suuruutta. Ei siis ole ihme, että juuri Erakko on seuraava singlemme”. Olli toteaa

Biisin voi kuunnella Spotifysta”’Erakko’ on yksi urani vahvimmista teksteistä, mitä olen laulanut. Uskon, että kappale tuo yleisölle mieleen sen ’vanhan Hakulisen’ ja mielestäni ihan aiheesta!”, Lindholm jatkaa.

Bändi viettää tänä vuonna 35-vuotisjuhlavuottaan ja esiintyy uransa mittavimmassa konsertissa Espoon Metro Areenalla lauantaina 10.12.2016. Kiertueen muut konsertit julkistetaan lähiaikoina.

#yöyhtye
likaisetlegendat.com
facebook.com/yoofficial
instagram.com/yoyhtye_official/