Eppu Normaalin 40-vuotisjuhlakonsertti Tampereen Ratinan stadionilla 6.8. loppuunmyyty

Eppu Normaalin 40-vuotisjuhlakonsertti Tampereen Ratinan stadionilla 6.8. loppuunmyyty

40e13fb5b68e81e3085b3e0e90655916

Eppu Normaalin 40-vuotisjuhlakonsertti Tampereen Ratinan stadionilla lauantaina 6. elokuuta on loppuunmyyty. Paikalle on saapumassa yleisöä 30 000. Kolmituntisessa konsertissa kuullaan ikivihreiden Eppu-hittien lisäksi harvinaisempaa materiaalia historiallisen hulppeissa puitteissa, kun paikalle tuodaan koko Akun Tehtaan lava-, valo-, ääni- ja screen-arsenaali.

Ainutlaatuisen konsertista tekee myös ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvalin johtaman liki 90-henkisen Tampere Filharmonia -orkesterin vierailu lavalla. Valikoidut Eppu Normaali -biisit kuullaan orkesterisovituksin bändin ja Filharmonian yhdessä esittäminä. Konsertin aikana lavalle nousee myös yhtyeen entinen basisti Mikko Saarela ja Eppu-levyillä koskettimet soittanut Safka Pekkonen.

”Hyvin vähän olemme saavutuksiamme yleensä juhlistaneet, mutta bändi täyttää 40 vuotta vain kerran. Sitä on hieno juhlistaa loppuunmyydyllä stadionilla!”, kommentoi Eppu Normaali.

Jo ennen stadionin ovien avautumista klo 17.30 avautuu Ratinanniemen VIP-kylä klo 13.00, jossa on Eppu-aiheista ohjelmaa sekä tarjolla Stefan Richterin suunnittelema menu. Eput astuvat Ratinan stadionin lavalle noin klo 19.00. Kolmituntinen konsertti sisältää väliajan.

Konsertin peruutuspaikkoja voi tiedustella: www.ticketmaster.fi.

Eppu Normaali perustettiin vuonna 1976. Se on uransa aikana myynyt liki 2 miljoonaa levyä, joista se on vastaanottanut 48 jalometallilevyä. Bändin ikimuistettavimpia hittejä ovat ”Murheellisten laulujen maa”, ”Tahroja paperilla”, ”Kun olet poissa” ja ”Nyt reppu jupiset riimisi rupiset” ja se on yksi kaupallisten radioiden soitetuimpia kotimaisia yhtyeitä. Eput olivat myös ensimmäinen kotimainen yhtye, joka täytti stadionin.
Juhlavuotenaan yhtye esiintyy loppuunmyydylle Tampereen Ratinan stadionille ja siitä tehdään elokuva, jonka ensi-ilta on loppuvuonna 2016. Yhtyeen valokuvanäyttely on esillä Tampereen Koskikadun Cumuluksessa ja bändistä kertova kirja ’Tiimalasin Santaa’ saa jatko-osan vielä kuluvan vuoden aikana. Kirjan kirjoittaa ensimmäisen osan kirjailija Santtu Luoto.

Eppu Normaali 40-vuotisjuhlakonsertti
La 6.8.2016, Ratinan stadion, Tampere
Ovet: VIP-kylä klo 13.00, stadion klo 17.30
Showtime: n. klo 19.00, konsertti sisältää väliajan
-S-

eputratinassa.fi
eppunormaali.fi
facebook.com/eppunormaali
twitter.com/eppunormaali
#eputratinassa