Sami Hedbergin kokovartalomies 4 -kiertue naurattaa syyskuusta joulukuuhun

Sami Hedbergin kokovartalomies 4 -kiertue naurattaa syyskuusta joulukuuhun

* Kiertue huipentuu Hartwall Arenalle 16. joulukuuta

4811c34e3f8c7686c4cafc9b719eda43

Sami Hedberg, yksi Suomen suosituimmista ja menestyneimmistä stand up -koomikoista, laittaa jälleen koko ihanaisen vartalonsa likoon odotetulla Kokovartalomies 4 -kiertueella, joka starttaa syyskuun alussa Helsingin Apollosta ja huipentuu Hartwall Arenalle perjantaina 16.12.

Yli 20 kaupungissa nähtävä Kokovartalomies 4 –show sisältää hauskimpia juttuja aiemmilta kiertueilta sekä upouusia tarinoita ja paljon improvisaatiota. Nauruhermoja ja vatsalihaksia koetteleva show pitää yleisön hellän tiukassa otteessa koko esityksen ajan. Hartwallin ja Apollon lisäksi hauskuuttaja nousee kiertueellaan isojen teatterisalien lavoille ja Helsingin Jäähallille.

“Odotan kovasti neljättä Kokovartalomies-kiertuetta, joka sisältää myös musiikkia ja komiikkaa yhdistelevän Sami Hedberg Liven Jäähallilla. Kiertue päättyy Hartwallille, jossa esiinnyn urani aikana jo kolmatta kertaa. Se on uskomattoman hienoa!”, Hedberg kommentoi.

Riemastuttava Kokovartalomies 4 -kiertue tarjoilee hauskoja hetkiä ja tunnetta täynnä olevaa huumoria. ”Tervetuloa nauramaan koko vartalon edestä!”, toivottaa Sami Hedberg.

Sami Hedberg pitää hallussaan Guinnessin maailmanennätystä tehtyään eniten yli tunnin mittaisia stand up –keikkoja vuoden aikana. Syksyllä hän toimii tuomarina Nelosen Talent Suomi –ohjelmassa ja näyttelee menestyselokuva Luokkakokouksen toisessa osassa.

Sami Hedberg Show ­– Kokovartalomies 4
Valtakunnallinen kiertue 2.9-16.12.2016

Liput alkaen 28,50 € palvelumaksuineen
Ikäsuositus 10 vuotta, ellei toisin mainita
Esityksen kesto 1 h 45 min
Ennakkomyynti www.kokovartalomies.com

Pressikuvat: http://www.propromotion.fi/pressikuvat/sami-hedberg/

www.kokovartalomies.com
www.samihedberg.com

www.instagram.com/samihedberg
www.facebook.com/samihedberg

www.youtube.com/SamiHedbergComedy
https://twitter.com/samihedberg