Ensimmäistä kertaa järjestettävän Rokkigaalan lavalle nousevat Pate Mustajärvi, Costello Hautamäki, Antti Railio ja monet muut

Ensimmäistä kertaa järjestettävän Rokkigaalan lavalle nousevat Pate Mustajärvi, Costello Hautamäki, Antti Railio ja monet muut

* Rokkigaala Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa pe 2.12.
* Tuotot käytetään asunnottomien nuorten auttamiseksi

99948e4ee2ef4977373e1cb54728870e

Manserock saa oman gaalansa, kun Tampereen Tammerkosken Nuorkauppakamari toteuttaa Rokkigaala-nimellä kulkevan hyväntekeväisyysjuhlaillan Tampereen Tornihotellissa perjantaina 2.12. Istuvan illallisen aikana vieraita viihdyttävät kesällä 60 vuotta täyttävä ikuinen rokkikukko, Popeda-kapteeni Pate Mustajärvi sekä yhtyetoverinsa, soolouraakin tekevä Costello Hautamäki. Illan aikana lavalla nähdään Voice of Finlandista koko kansan suosikiksi noussut ja Raskasta Joulua -kiertueelle kiinnitetty Antti Railio, Uniklubista tuttu Jussi Selo, pitkän linjan pispalalainen rock-yhtye Hauli Bros sekä bluesrock-mies Heikki Silvennoinen. House Bandin muodostavat tamperelaiset ammattimuusikot Kalle Alatalo, Okke Komulainen, Jani Auvinen ja Klaus Wirzenius. Gaalaillan seremoniamestarina toimii radiojuontaja Mikko Siltala.

Illan tuotot ohjataan Tampereen Seudun Nuorisoasunnot Tasna Ry:lle tamperelaisten asunnottomien nuorten tukemiseen. Varoilla hankitaan nuorille muun muassa kodin aloituspakkaukset. ”Tasna ry:n avulla on jo yli 1000 nuorta aloittanut itsenäisen elämän Tampereella. Vuosien saatossa asumisen haasteet ovat muuttuneet. Tasna ry on Raha-automaattiyhdistyksen tuella mahdollistanut erityistä tukea tarvitsevien nuorten itsenäistymisen tukemisen ja asunnottomuuden ehkäisyn. Vaikka rahaa ei aina ole, on silti unelmia. Tampereen Seudun Nuorisoasunnot Ry aikoo perustaa lahjoitusta varten rahaston. Hyvätekeväisyystilaisuudesta saadut varat sijoitetaan ’Mulla ois yks unelma’ -rahastoon, jonka tehtävänä on mahdollistaa niitä nuorten unelmia, joihin tarvitaan rahallista tukea. Lisäksi rahaston varoista halutaan muistaa myös stipendillä niitä Tasna Ry:n asukkaita, jotka saavuttavat unelman esimerkiksi valmistumisen koulusta tai ihan oikean työpaikan”, kommentoi Petri Mattila Tasna Ry:stä.

Idea Rokkigaalasta syntyi aktiivisten Tammerkosken nuorkauppakamarilaisten keskuudessa. ”Meidän kamarissa mietitään usein mitä voimme tehdä muiden auttamiseksi. Syrjäytymisvaarassa olevat oman alueen nuoret tarvitsivat apua ja päätimme aktivoitua. Kun yhdistetään Tampereen Tornihotellin modernit puitteet, huippuartistit ja muusikot, Tasnan jengi, nuoret sekä meidän aktiivinen projektiryhmämme oma tekijäverkosto niin uskon, että tällä yhtälöllä on kaikki mahdollisuudet onnistua. Nyt tietenkin toivon, että tamperelaiset yritykset, pikkujouluryhmät ja manserockin ystävät lähtevät mukaan auttamaan hankkimalla konserttiliput! Rokki tekee hyvää!”, sanoo kamaritapahtuman projektipäällikkö ja illan promoottori Petra-Miisa Juusenaho.

VIP-illalliskortit ovat myynnissä nyt osoitteessa tapahtumiin.fi/rokkigaala Paikkoja rajoitetusti!

Lisäinfoa tapahtumasta
www.facebook.com/rokkigaala