Eppu Normaalin 40-vuotisjuhlakonsertti loppuunmyydyllä Ratinan Stadionilla lauantaina 6.8.

Eppu Normaalin 40-vuotisjuhlakonsertti loppuunmyydyllä Ratinan Stadionilla lauantaina 6.8.

777d0418b843cb1497eb2d5bac293fc8

Suomen suurin yhtye Eppu Normaali täyttää kunnioitettavat 40 vuotta ja juhlistaa sitä yhdessä yli 30 000 vieraan kanssa loppuunmyydyllä Ratinan stadionilla lauantaina 6.8. Luvassa on kaikkien aikojen Eppu Normaali –konsertti, kun yhtyeen jättihitit kuullaan ennennäkemättömissä puitteissa. Ratinan stadionille nousee yhtyeen uran mittavin lava- ja tekniikkakattaus.

Vierailijat
Lavalla vierailevat Eppujen alkuaikojen basisti Mikko Saarela, koskettimet usealle Eppu-levylle soittanut Safka Pekkonen ja pianisti Iiro Rantala. Koko konsertti huipentuu 90-henkisen Tampere Filharmonian, johtajanaan ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali, noustessa lavalle yhdessä bändin kanssa. Valikoiduista Eppu-biiseistä tehdyt upeat orkesterisovitukset kuullaan nyt ensi kertaa.

Juhlallisuudet
Yhtyeestä on valmisteilla loppuvuodesta ensi-iltansa saava elokuva, jota kuvataan myös Ratinan konsertissa. Eppu Normaali -valokuvanäyttely on parhaillaan esillä Tampereen Koskikadun Cumuluksessa. Lisäksi Santtu Luodon yhtyeestä kirjoittama Tiimalasin Santaa –kirjaa julkaistaan uutena päivitettynä painoksena.

VIP-kylä
Ratinanniemeen nousee VIP-kylä, jossa on tarjolla Stefan Richterin suunnittelema konserttimenu ja runsas juomavalikoima. Viihtyisässä kylässä voi nauttia myös muun muassa sirkusesityksistä ja live-musiikista, jota tarjoaa Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band. Mikko Saarelaa, levymoguli Epe Heleniusta ja kirjailija Santtu Luotoa lavalla haastattelee VIP-kylän isäntä Jaakko Saariluoma. Iltapäivää vipissä viihdyttää DJ Sampl. Leikkimielisessä Eppu-visassa on luvassa himoittuja palkintoja.

Konsertin aikataulu ja saapumisohjeita
Konsertin VIP-kylä avautuu jo klo 13.00. Ovet stadionilla avataan klo 17.30 ja yhtye astuu lavalle noin klo 19.00. Liki neljätuntisessa konsertissa on väliaika.
Kenttälipun hankkineita pyydetään vaihtamaan lippu rannekkeeseen jo ennen saapumista Ratinaan. Rannekkeenvaihtopisteet sijaitsevat Ravintola Jackie Brownissa Koskikeskuksessa (avoinna pe klo 11-21 ja la klo 11-19), Laukontorilla (la klo 10-19) ja sisääntuloporteilla (la klo 16-22.30).
Konsertti aiheuttaa ruuhkaa Laukonsillalle. Lisäksi Ratinan rantatiellä on poikkeusjärjestelyt. Yleisöä pyydetään huomioimaan, etteivät tien pysäköintipaikat ole käytössä.
Konsertin infot löytyvät osoitteesta www.eputratinassa.fi

Tampere valmistautuu konserttiin
Konsertti näkyy ja kuuluu monin tavoin kaupungissa koko konserttipäivän. Yleisön kannattaakin pitää aistit auki liikkuessaan kaupungin ydinkeskustassa niin jalkaisin kuin bussilla.

Eppu Normaali 40-vuotisjuhlakonsertti
La 6.8.2016, Ratinan stadion, Tampere
Ovet:
VIP-kylä klo 13.00, stadion klo 17.30
Showtime: n. klo 19.00
Ikäraja: -S-