Yö-yhtyeen albumin nimibiisi ”Puolet Taivaasta – Puolet Helvetistä” julkaistaan sinkkuna

Yö-yhtyeen albumin nimibiisi ”Puolet Taivaasta – Puolet Helvetistä” julkaistaan sinkkuna

dc83feafbb73b67f805b0c798bb2aba2

Yö-yhtyeen syksyn avaa keväällä ilmestyneen ”Puolet taivaasta – puolet helvetistä” -albumin nimikkosingle, joka myös saattelee kuusikon tien päälle samannimiselle kiertueelle. Bändi starttaa matkansa 7. lokakuuta esiintyen 35-vuotisjuhlakiertueellaan yli 20 konserttisalissa. Koko rundi huipentuu loppuunmyytyyn Espoon Metro Areenan konserttiiin 10. joulukuuta. Juuri myyntiin saapui edellispäivän 9. joulukuuta lisäkonsertti, johon on vielä lippuja saatavilla.

”Puolet taivaasta – puolet helvetistä” on Yön uuden tuottajan Jimmy Westerlundin, säveltäjä Tobias Granbackan ja sanoittaja Mikko Karjalaisen kynästä syntynyt kappale. Sama trio oli asialla myös albumin lippulaivabiisin ”Minne tuulet vie” kohdalla.

”Ollilta tuli albumituotannon aikana kehotus tehdä ’Minne tuulet vie’ -tyylinen iso kappale ja vastasin, että sellainen on itse asiassa on jo valmiina. Kun Mikko vielä loihti siihen uskomattoman hyvät lyriikat, olin varma, että tässä on seuraava Yön jättihitti!”, summaa keväisiä tuntojaan Westerlund.

”Tämä on ollut jo tähän mennessä hyvin uskomaton vuosi. Yö elää täysin uutta aikaa. Albumin vastaanotto on ollut posiviitinen ja kesän keikat ovat olleet menestyksiä. Edessä on yhtyeen uran merkittävin syksy, kun 35-vuotisjuhlakiertue lähtee käyntiin. Sille startataan tuoreen sinkun voimin”, kommentoi odottavin tunnelmin Olli Lindholm.

Kuuntele ”Puolet taivaasta – puolet helvetistä”: http://spoti.fi/2bioOOj

Keikat: http://piikkikasvi.fi/www.likaisetlegendat.com

www.facebook.com/yoofficial

www.likaisetlegendat.com