Helsinki loistaa viikonloppuna neonväreissä – ysärifestivaali We Love the 90’s starttaa

Helsinki loistaa viikonloppuna neonväreissä – ysärifestivaali We Love the 90’s starttaa

9ce4672c18ac987bd91e32f9e0c3f0c2

Tulevana viikonloppuna juhlittava ysärifestivaali We Love the 90’s tuo neonväreissä loistaneen aikakauden kirkkaimmat tähdet Helsingin Suvilahteen. Festivaalin kahdella lavalla nähdään kansainvälisistä artisteista muuan muassa Ruotsin laulava hammaslääkäri Dr.Alban, ”Fire” ja ”Move Your Ash!” -hiteillä tanssilattiat jo parinkymmenen vuoden ajan räjäyttänyt saksalainen Scooter, naapurimaamme riehakas ”Cotton Eye Joe” -ryhmä Rednex, eurodancekuningas E-Type ja comebackin We Love the 90’s –festareilla tekevä Mighty 44.
Ohjelmistoa täydentävät ”What Is Love” -viisulla kansakunnan muistiin ikiajoiksi piirtynyt Haddaway, Saksan machoin äijä Günther, kolmen DJ:n ja tuottajan muodostama tanssittajaryhmä DJ SASH! sekä lukuisat muut. Kotimaisista ysäriakteista lavoille nousevat Movetron, Aikakone ja Waldo’s People.

Kattilahallissa menosta vastaavat lukuisat ykkös-DJ:t Matti Airaksisesta ja Oku Luukkaisesta DJ Orioniin sekä DJ Proteukseen. Festareilla kuullaan Oku Luukkaisen debyyttisinglen ”Coming Alive Tonight” –ensiesitys livenä.

VIP-alue ja festivaalin oheisohjelma
VIP-alueella on monipuolisen ruoka- ja juomatarjonnan lisäksi ohjelmaa, kun alueella vierailee artisteja ja J-P Pirinen esittelee Close Up -taikuutta.
Tapahtuma-alueella voi nauttia oheisohjelmasta katapulttilingon, benjihypyn, rodeohärän ja sumopainin merkeissä. Festareille saapuu myös SPR Way Out auto. Asiakkaat menevät autoon, josta heillä on Escape room -henkisesti on rajattu aika päästä ulos. Lisäksi tarjolla on tatuointi- ja lävistyspavelua. Niin ikään päivitetyn tyylin voi hankkia GLOhairin meikkaus- ja kampauspisteeltä.

Ruokapalvelut
Ruokatarjonnasta vastaavat Poppamies Burger Beast Food Truck, Macho Tortilla Food Truck, Street Pitas Food Truck, Löfbergs Street Food Cafe, Dennis Festaripizzeria, Perinteinen Festarigrilli ja Festarigrilli muikuilla.

Juontajat ja illan viimeiset hitaat Apollo Live Clubilla
Juontajina festivaaleilla nähdään Oku Luukkaisen lisäksi Jusu Lounela ja Lauri Salovaara. Tapahtuman jatkot vietetään Apollo Live Clubilla perjantaina E-Roticin ja lauantaina Pandoran kapellimestaroimana. Molempia iltoja tähdittävät myös festivaaleillakin menosta vastaavat tähti-DJ:t, DJ Ice K ja Oku Luukkainen. 

Festivaaliliput alkaen:

PE 62,00 eur

LA 62,00 eur
2 PÄIVÄN LIPPU 93,00 eur

VIP-LIPPU PE 118,00 eur

VIP-LIPPU LA 118,00 eur

VIP-LIPPU 2 PÄIVÄÄ 188,50 eur
Huom. VIP-lippuun sisältyy VIP-menu sekä sisäänpääsy VIP-alueelle.

Rannekkeenvaihto porteilla alkaa tuntia ennen porttien avautumista.

Ennakkomyynti:
Tiketti

Lippupiste

Katso koko ohjelmawww.welovethe90s.fi

http://www.welovethe90s.fi/
https://www.facebook.com/WeLoveThe90sSuomi

https://instagram.com/welovethe90suomi

#welovethe90s