Business Battle syntyi tamperelaisten mainostoimistojen yhteistyönä

Business Battle syntyi tamperelaisten mainostoimistojen yhteistyönä
  • Tapahtuman tämän vuoden teema on pelko yrityselämässä
  • Verbaalibattleissa vastakkain asettuvat Tuomas Enbuske ja Sampo Kaulanen sekä Lisa Sounio-Ahtisaari ja Mikko Kuitunen. Tapahtumaa isännöi ja tuomaroi Henkka Hyppönen.
  • Yritysjohdon asiantuntijatapahtuma järjestetään toista kertaa 24.11.2016, paikkana toimii Solo Sokos Hotel Torni Tampereen Paja Kongressi

BB

Yritysjohdolle suunnattu asiantuntijatapahtuma Business Battle järjestetään Tampereella toistamiseen 24.11.2016. Tapahtuman tämän vuoden teema on pelko yrityselämässä.
Tatamille astuvat puolustamaan omia näkemyksiään Venla-palkittu juontaja ja toimittaja Tuomas Enbuske, Jounin kaupan yrittäjä ja kauppias sekä Some Awards – ja Venla -palkittu tv-esiintyjä Sampo Kaulanen, brändiasiantuntija, kirjoittaja ja luennoitsija Lisa Sounio-Ahtisaari ja markkinointihenkisin insinööri sekä Euroopan paras työpaikka -pysteillä palkittu Vincit Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuitunen, joka pitää hallussaan viime vuoden Business Battlen voittotitteliä Ultimate Business Warrior 2015.

Tapahtumaa isännöi Henkka Hyppönen, joka johtaa otteluita, sparraa battlettajia ja pitää oman avauspuheenvuoronsa päivän pääteemasta, peloista bisneksessä.

Battleissa kyseenalaistetaan, pakoilevatko päätöksentekijät vastuuta, karkaako bisnes maailmalle ja mikä on suurin syy epäonnistumiseen bisneksessä sekä miten paljon pelko vaikuttaa toimintaamme ja päätöksiimme yrityselämässä? Päivän aikana revitään auki myyttejä ja kyseenalaistetaan johtamisen malleja.

Iltapäivätapahtuman jälkeen vuorossa on vapaamuotoinen kaikille avoin ja maksuton iltatilaisuus, jossa on mahdollisuus verkottua ja seurata ohjelmaa, jossa luvassa on arvostettu nuorten suunnittelijoiden Juju Prix -palkinnonjako sekä perkussioryhmä Takomon esiintyminen.

Verbaalitaisteluihin perustuva tapahtuma sai alkunsa viime vuonna tamperelaisten mainostoimistojen, Suomen Markkinointiliiton Tampereen osaston ja Tampereen Mainosyhdistyksen Säätiön yhteistyöstä. Tänä vuonna liiton ja säätiön lisäksi tapahtuman järjestelyjoukoista löytyvät Mainostoimisto Daddy Finland Oy, Innolink, Kaski Agency Oy, Mainostoimisto Propaganda Finland Oy, Markkinointiviestinnän palveluyritys Roihu Inc., Mainos- ja muotoilutoimisto Semio Oy ja Mainos- ja viestintätoimisto Villivisio Oy.

”On vanhanaikaista ajatella, etteivät kilpailijat voisi tehdä yhdessä töitä. Tampereella on huippuluokan markkinointiviestintäosaamista ja kaikkia yhdistää tavoite tuottaa asiakkaille parhaita ratkaisuja. Yhdistämällä voimamme voimme tuottaa asiakkaille jotain aivan uutta ja erilaista. Lopputulos on yllättänyt meidät itsemmekin”, kommentoi toimistojen välistä yhteistyötä tapahtuman käsikirjoittaja Janiina Ojanen Roihu Inc:stä.

Aikataulu:
Päiväohjelma klo 14.00–18.30 Battlet, näytöslajit ja ruokailu. Liput www.businessbattle.fi
Iltaohjelma klo 18.30–23.00. Verkottumista, livemusiikkia ja Juju Prix -julkistus. Maksuton ja avoin kaikille!

Tunnelmia Business Battle 2015 -tapahtumasta tästä!
Lisätiedot ja liput: www.businessbattle.fi