Yö-yhtyeen 35-vuotisjuhlaristeilyllä 4.-5.12. monipuolinen ohjelma

Yö-yhtyeen 35-vuotisjuhlaristeilyllä 4.-5.12. monipuolinen ohjelma

* Juhlakonsertti * Yö-karaoke * Haastattelu * Nimmarisessio * Duo- ja Trio –keikat * Vierailijana Lenni-Kalle Taipale

dd4499e960866f572a94d8ed0de993ca

Parhaillaan käynnissä oleva Yö-yhtyeen 35-vuotisjuhlakiertue on edennyt jo yli puolenvälin. Lokakuussa alkaneen kiertueen konserteista suurin osa on loppuunmyytyjä. Espoon Metro Areenan tuplakeikkoihin joulukuun toisena viikonloppuna huipentuvan kiertueen perjantai-iltaan 9.12. on vielä lippuja jäljellä.

Ennen Metro Areenaa yhtye kuitenkin on päättänyt järjestää faneilleen teemaristeilyn. Sunnuntaina 4.12. Turusta starttaavalla Baltic Princessillä on mahdollisuus kokea ainutlaatuinen Yö-risteily, kun 35-vuotisjuhlakonsertin lisäksi ohjelmistosta löytyvät myös Olli Lindholm Trion ja Juki & Daffy –duon spesiaalit keikat.
Myös risteilyvieraat pääsevät esittämään yhtyeen tuotantoa. Yö-karaokea isännöi rumpali Ari Toikka.

Laivaan hyppää mukaan yksi Suomen lahjakkaimmista pianisteista Lenni-Kalle Taipale, joka paitsi esittää Piano Barissa Yön tuotantoa uusin version Yön taustalaulajien tulkitsemana myös haastaa yleisöä mukaan yhteislauluun.

Musiikin ohella risteilyllä on tarjolla muutakin ohjelmaa. ”Aamuhetki Ollin kanssa” –osiossa Mikko Siltala syväluotaa Olli Lindholmia julkisessa haastattelussa ja koko bändi jakaa nimmareita paluumatkalla Iskelmäbaarissa.

Yö-yhtye on tehnyt aiemmin vastaavia teemaristeilyjä yhdessä Popedan ja Suvi Teräsniskan kanssa. “Nyt vuorossa on juhlan kunniaksi sooloilua, kun päätimme tämän vuoden risteilyn toteuttaa Yö-teemalla! On upeaa päästä viettämään koko vuorokausi fanien kanssa ja toteuttaa myös hieman poikkeuksellisempaa ohjelmaa”, sanoo Olli Lindholm.

Lipunmyynti risteilylle on käynnissä Matka-Vekan verkkosivuilla, josta löytyvät myös liityntäkuljetukset.

Liput:
alkaen 59 eur/hlö

Lipunmyynti ja aikataulut:
https://www.matkavekka.fi/yo-35v-risteily

Lisätiedot:
http://www.likaisetlegendat.com/
https://www.facebook.com/yoofficial/