Eppu Normaalin Tampereen Ratinan konsertti julkaistaan kolmois-CD:nä, DVD:nä ja Blurayna pe 25.11.2016

Eppu Normaalin Tampereen Ratinan konsertti julkaistaan kolmois-CD:nä, DVD:nä ja Blurayna pe 25.11.2016

* Myöhemmin saataville tulee myös vinyylipainos sisältäen cd:t

cdbc01a6ac689a978a4cd3448ec6557a
40-vuotisjuhlavuottaan viettävä Eppu Normaali keräsi elokuussa loppuunmyydylle Tampereen Ratinan stadionille historialliseen konserttiinsa yli 30 000 katsojaa. Tapahtuma taltioitiin ja yli kolmen tunnin konsertti tulee kokonaisuudessaan saataville kolmoiscd:nä, dvd:nä ja Blurayna perjantaina 25.11.2016. Lisäksi myöhemmin julkaistaan keräilyharvinaisuus, tuplavinyyli, jossa mukana on myös koko konsertti cd-muodossa. Yli 40 biisiä sisältävä taltio on oiva osoitus Eppu Normaalin erinomaisesta keikkakunnosta.

Eppujen massiivisen uran kattava ohjelmisto kruunaantuu Santtu-Matias Rouvalin johtaman Tampere Filharmonian vierailulla. 90-henkiselle sinfoniaorkesterille ovat sovituksia tehneet Jaakko Kuusisto, Antti Vauramo ja Antti Paranko. Konsertin muita vieraita olivat Iiro Rantala, Eero ”Safka” Pekkonen ja Eppujen alkuperäinen basisti ja tekstinikkari Mikko Saarela.

”Ratinan hurmoksellisen keikan jälkeen päätimme toteuttaa vastaavan spektaakkelin myös pääkaupunkiseutulaisten iloksi”, kommentoi Eppu Normaali -yhtyeen kitaristi ja Eppu Normaali Oy:n tuotantopäällikkö Juha Torvinen.

Eput ja Tampere Filharmonia nousevat Espoon Metro Areenan lavalle lauantaina 3.12.2016. Päivää aiemmin perjantaina 2.12.2016 saman katon alla näytetään EPUT-elokuva jättiscreeneiltä. Ilta huipentuu yhtyeen puoliakustiseen keikkaan, jossa kuullaan tuttuja klassikoita ja niistä tehtyjä uudenlaisia sovituksia.

Pressikuvia: http://www.propromotion.fi/pressikuvat/eppu-normaali/

www.eppunormaali.fi
www.facebook.com/eppunormaali
Instagram @eppunormaalivirallinen