Yö-yhtyeen 35-vuotisjuhlakiertue huipentuu viikonloppuna tuplakonsertteihin Espoon Metro Areenalla

Yö-yhtyeen 35-vuotisjuhlakiertue huipentuu viikonloppuna tuplakonsertteihin Espoon Metro Areenalla

* Perjantaille 9.12. vielä muutamia lippuja jäljellä, lauantain konsertti 10.12. loppuunmyyty

67d8826233d6739576e7ba379d77f391

Kulunut vuosi on ollut Yö-yhtyeen juhlaa. Bändi julkaisi 35-vuotisen uransa kunniaksi keväällä ”Minne tuulet vie” -hitin saattelemana menestysalbumin ”Puolet taivaasta – puolet helvetistä”. Kesän Yö vietti lukuisilla festivaalikeikoilla startaten lokakuun alussa juhlakonserttikiertueelle, jonka keikoista suurin osa oli loppuunmyytyjä.

Kiertue huipentuu viikonloppuna Espoon Metro Areenalle, jossa yleisö saa nauttia Yö-historian mittavimmasta konsertista niin sisällön, visuaalisuuden kuin tekniikankin osalta. Mukana ovat taustalaulajat Mitra Marouf, Elna Romberg ja Jennie Storbacka. Vierailijoina nähdään Suvi Teräsniska ja Juha Tapio. Perjantaina vierasrivistöä täydentää Apulannan Toni Wirtanen ja lauantaina Ellinoora.

Perjantaille on vielä saatavana muutamia lippuja, mutta päätöskonsertti lauantaina 10.12.2016 on loppuunmyyty.

”On ollut uskomattoman hienoa pysähtyä 35 vuoden pysäkillä ja todeta, mikä merkitys Yö-yhtyeellä on kaikkina näinä vuosina ollut ihmisille. Laulut ovat jääneet elämään, siirtyneet sukupolvelta toiselle, ja olleet mukana elämän eri käänteissä. On ollut suuri etuoikeus liidata tätä kokoonpanoa, esittää biisejä ja kohdata yleisöä ympäri Suomen. Juhlakiertueen päättyminen lauantaina tarkoittaa Yölle ja yleisölle uuden 35-vuotiskauden alkua, tervetuloa mukaan”, summaa kiertuetta ja juhlavuotta Olli Lindholm.

Pian päättyvän juhlavuoden jälkeen Yö viettää hetken hiljaiseloa palaten esiintymisareenoilla myöhemmin ensi vuonna.

www.likaisetlegendat.com

www.facebook.com/yoofficial/