Suomen suosituin ysärifestivaali We Love the 90’s nousee Helsingin Suvilahteen jälleen 25.-26.8.2017

Suomen suosituin ysärifestivaali We Love the 90’s nousee Helsingin Suvilahteen jälleen 25.-26.8.2017

* Joulumyyntiin saapuu erikoiserä festivaali- ja VIP-lippuja
* Ensimmäiset kiinnitykset ovat La Bouche, E-Type, La Cream, Reel 2 Real ja DJ Oku Luukkainen

e595619004f6b8b239a58be5dbe725eb

Ysärimusiikin mekkaan We Love the 90’s -festivaaleille Helsingin Suvilahteen saapui viime vuonna eurodancen ystäviä huimat 12 000. Tulevan vuoden värikkäät pippalot juhlitaan Suvilahdessa jälleen elokuussa ja kapellimestareiksi ovat lupautuneet ”Be My Lover” -hitistään tunnettu La Bouche, toistakymmentä miljoonaa levyä myynyt E-Type”You” ja ”Free” -hiteillään maailmanmaineeseen noussut La Cream sekä ”I Like to Move It Move It” -viisulla pankin räjäyttänyt Reel 2 Real.

Vahvasta DJ-annistakin tutun tapahtuman ensimmäinen DJ-kiinnitys on Oku Luukkainen, joka vieraili alkujaan We Love the 90’s -festivaaleilla kävijänä nousten myöhemmin juontajaksi ja esiintyjäksi.

– We Love The 90’s festarit on ehdottomasti mulle yksi kesän kohokohdista. Suomen suurimmat ysärifestarit on tarjonneet joka vuosi upean kattauksen. Ennen kaikkea yleisön lämminhenkinen ja yhteisöllinen tunnelma on sellainen, joka kannattaa tulla paikan päälle katsomaan. On kunnia esiintyä näillä festareilla, kommentoi Luukkainen.

Kiitosta ovat keränneet festivaalin tunnelman lisäksi järjestelyt ja palvelut sekä VIP-alue, jossa ruoan ja juoman lisäksi vierailee festivaalin artisteja jakamassa nimmareita ja poseeraamassa yhteiskuvissa. VIP-alueen suosiosta johtuen festivaali laskee nyt joulumyyntiin peruslippujen lisäksi erikoiserän VIP-lippuja, jotka sisältävät VIP-passin lisäksi oman VIP-sisäänkäynnin, erillisen VIP-alueen ravintoloineen ja wc-tiloineen. Lippuun sisältyy lisäksi alkujuoma ja tarjolla on VIP-menu.

Erikoislippuerän ennakkomyynti alkaa Tiketissä ja Lippupisteessä perjantaina 9.12.2016.

Helsingin Suvilahti juhlii neonväreissä, We Love the 90’s 25.-26.8.2017

ENNAKKOLIPUNMYYNTI:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi 

LIPUT:
2 pv Festivaalilippu 75 EUR
2 pv VIP-lippu 169 EUR

http://www.welovethe90s.fi/
www.facebook.com/WeLoveThe90sSuomi
instagram.com/welovethe90suomi

#welovethe90s