Downshiftaajat 2 -sarja alkaa Elisa Viihteestä 15.12.2016

Downshiftaajat 2 -sarja alkaa Elisa Viihteestä 15.12.2016

Huippusuosittu Downshiftaajat-sarja saa jatkoa. Elisa Viihteen alkuperäissarjan toinen kausi on katsottavissa vain Elisa Viihteessä torstaista 15.12. alkaen.

Varakkaaseen elämäntyyliin tottuneet, rahavaikeuksien takia lähiöön muuttaneet Satu ja Tommi ovat kakkoskaudella hieman erilaisen ongelman edessä, kun Tommi saakin yllättäen kyseenalaisen läjän rahaa. Millaisia kulisseja tarvitaan nyt? 

Elisa Viihteen suosittu alkuperäissarja Downshiftaajat saa jatkoa 15.12. alkaen. Huippusuositun draamasarjan ensimmäinen kausi keräsi katsojien lisäksi neljä Venla-ehdokkuutta. Elisa Viihteen lisäksi YLE TV2 esittää ensimmäistä kautta parhaillaan. Sarja on katsottavissa myös YLE Areena -palvelussa, jossa se on kerännyt yli miljoona katselukertaa. Odotettu toinen kausi on katsottavissa vain Elisa Viihteessä.
– Downshiftaajat on kaikkien aikojen katsotuin sarja Elisa Viihteessä. Olemme iloisia voidessamme tarjota katsojille suositusta alkuperäissarjastamme toisen kauden. Myös toisella kaudella mukana on Suomen eturivin näyttelijöitä ja tekijöitä, sanoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnasta vastaava johtaja Ani Korpela.

– On ollut kunnia tehdä jatkoa sarjalle, joka on ollut menestys sekä Elisa Viihteessä että Ylessä. Sarja on saanut runsaasti positiivista katsojapalautteetta ja huomiota sosiaalisessa mediassa. Se on saanut myös kiitosta erinomaisesta näyttelijätyöstä ja sujuvasta ohjauksesta. Aidot tunteet ja uskottavat tilanteet ovat sarjan suola. Sama sirottelu jatkuu toisella kaudella, kommentoi sarjan tuottaja Marko Talli.

Kerää yhteen ykkösrivin näyttelijät ja tekijät

Komediallisella otteella jatkavalla Downshiftaajien toisella kaudella mukana on suuri joukko Suomen ykkösnäyttelijöitä. Ensimmäisellä kaudella seurattiin kahden ystäväpariskunnan pakon sanelemaa kulissielämää lähiössä. Tutut parit ovat mukana myös toisella kaudella, kun Tommin (Jussi Vatanen), Satun (Iina Kuustonen), Aaron (Mikko Leppilampi) ja Pian (Niina Lahtinen) elämä kääntyy ylösalaisin yllättävän äkkirikastumisen vuoksi.

Toisella kaudella mukaan astuvat myös uudet hahmot, kuten Tommin veli Jaakko (Heikki Paasonen) sekä Tommille päänvaivaa aiheuttava Olivia Raittila (Wanda Dubiel). Miten käy, kun Tommin lähiönaapuri ja vanha koulukaveri Juha (Eero Ritala) laittaa lusikkansa Tommin uusiin bisneksiin?

Pariskuntien elämää sekoittaa myös Sadun ja Aaron äiti Marja-Liisa (Anna-Leena Härkönen) sekä hänen miehensä Raimo (Pirkka-Pekka Petelius).

Toisen kauden ohjaavat Teppo Airaksinen (Napapiirin sankarit 2, Putous, Downshiftaajien ensimmäinen kausi) ja Taavi Vartia (Syke, Lomasankarit, Rölli ja kultainen avain, Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus) ja käsikirjoituksesta vastaavat Leo ViirretAtte JärvinenJohn Lundsten sekä Melli Maikkula. Sarjan tuottavat Marko Talli ja Olli Haikka Yellow Film & TV:stä.

Toisen kauden jaksot julkaistaan Elisa Viihteessä neljässä erässä:
15.12.: Jaksot 1-3
22.12.: Jaksot 4-5
29.12.: Jaksot 6-7
11.1.: Jaksot 8-10