Entertainment Business Arenan Early Bird -lipunmyynti käynnissä ke 15.2.2017 saakka

Entertainment Business Arenan Early Bird -lipunmyynti käynnissä ke 15.2.2017 saakka

9263259de07c3fb93da46883f6396d0f

Uuden, ensimmäisen ja ainoan koko viihdebisneksen toimijat yhdistävän ammattilaistapahtuman Entertainment Business Arenan ensimmäiset ohjelma-aiheet julkistettiin tammikuussa. Lisää suomalaiselle viihteen toimijakentälle räätälöityä, ajankohtaista ja puhuttavaa sisältöä julkistetaan tasaiseen tahtiin pitkin kevättä.

Lipunmyynti tapahtumaan käy vilkkaana. Early Bird –lipunmyynti päättyy keskiviikkona 15.2.2017, joten edulliset liput hintaan 290e+alv./kpl on syytä varata nyt: www.entertainmentbusinessarena.fi/ilmoittautuminen

Lippu sisältää:

–       2 päivää ohjelmaa 2 salissa

–       materiaalit

–       nonstop kahvitarjoilun

–       salaattibuffet-lounaan molempina seminaaripäivinä

–       Afterwork-tilaisuuden tarjoilun ja ohjelman (to 4.5. klo 17, Royal-sali, Crowne Plaza)

Liveviihde – vain taivas rajana?
Uusin julkistettava EBArenan sisältö läpileikkaa laajasti koko viihdebisnestä. Liveviihde elää ja voi hyvin Suomessa vuonna 2017. Kuluttajia riittää ja tarjonta on ennätyksellisen runsasta. Satsaukset tapahtumiin kasvavat ja eventtejä tehdään koko ajan isommin. Missä tulee raja vastaan vai tuleeko? 

EBArenan poikkitoimialaisessa paneelissa tarkastellaan liveviihteen tilaa ja ajankohtaisia ilmiöitä sekä analysoidaan kysynnän ja tarjonnan kasvua eri toimialojen näkökulmasta. Mediassakin vastikään puhuttaneet festivaalien artistisopimukset kielivät taistelun tähdistä livekentällä yhä kiihtyvän. Artistien imu on kova, mutta riskit kasvavat. Myös avainpelurit muuttuvat, kun tähti-investoinneista eivät vastaakaan enää levy-yhtiöt ja ohjelmatoimistot, vaan tapahtumajärjestäjät sekä mediakumppanit.  Viime vuosina kaupallinen radio on tullut vahvasti mukaan tapahtumatuottamiseen, ja radiobrändien omat festivaalit sekä tapahtumat kilpailevat kuluttajista kiihtyvään tahtiin. Event Cinemakin kasvaa voimakkaasti ja houkuttelee elokuvateatteriin katsojia monipuolisella live-tarjonnalla aina urheilusta oopperaan.

Rakennemuutos livealalla on ollut suuri lyhyessä ajassa ja ansaintalogiikka on muuttunut digitalisaation myötä. Mitä mahdollisuuksia VR ja AR tuo tapahtumien sisältöön ja markkinointiin? Entä kuinka artistien somefanitus muutetaan rahaksi? Tule EBArenaan kuulemaan, mitä ammattilaiset eri toimialoilta ennustavat tapahtuvan seuraavan viiden vuoden aikana ja osallistu keskusteluun. 

Mukana paneelissa ovat mm. Tiketti Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja operatiivisista toiminnoista vastaava Mirva Merimaa, N.C.D. Production Oy:n promoottori Timo Isomäki, Finnkinon Head of Event Cinema Marjut Apilo-Olson sekä myöhemmin julkistettavat muut keskustelijat. 

Viihdebisneksen toimialat esittäytyvät toisilleen
EBArenassa viihteen eri toimialat esittäytyvät toisilleen. Katsauksissa tarkastellaan ensin toimialaa ja sen erityispiirteitä yleisellä tasolla, jonka jälkeen puheenvuoron saa alan yritys tai muu kentän toimija. Jo aiemmin julkistettujen radio- ja pelialan esittelijöiden, Stefan Möllerin (Radiomedia) ja KooPee Hiltusen (Neogames) lisäksi elokuvabisneksen bisnesmallia ja ansaintalogiikkaa avaa Filmikamarin toimitusjohtaja Tero Koistinen ja musiikkialan osalta Music Finlandin toiminnanjohtaja Tuomo Tähtinen. Yrityskatsauksien puheenvuorot julkistetaan myöhemmin. 

Managerikeskustelun panelistikiinnitykset
EBArenan managerikeskustelussa ovat mukana Fullsteam Managementin toimitusjohtaja ja Managerifoorumin puheenjohtaja Virpi Immonen, tuoreen Block Nation –management-yhtiön toimitusjohtaja Peppi Puljujärvi sekä agenttitoimistonsa kautta suomalaisen viihteen huippunimiä erityisesti mainos- ja lisenssiyhteistyösopimuksissa edustava Iiro Lahdenranta Result Entertainmentista. Lahdenranta pyörittää yhtiökumppaninsa kanssa myös manageritoimistoa.

Lisää panelisteja julkistetaan lähiaikoina. Aihetta moderoi Luovien alojen agentti- ja managerijärjestö AGMAn johtaja Kati Uusi-Rauva.

Tapahtumaa isännöi kokenut median ja viihteen tekijä, yrittäjä Jussi Heikelä.

Lipunmyynti tapahtumaan on käynnissä osoitteessa:

www.entertainmentbusinessarena.fi/ilmoittautuminen 

www.entertainmentbusinessarena.fi
www.facebook.com/entertainmentbusinessarena
#ebarena @eb_arena