Antti Tuisku, Apulanta, Juha Tapio ja Kaija Koo Juva Rokkaa -festareilla

Antti Tuisku, Apulanta, Juha Tapio ja Kaija Koo Juva Rokkaa -festareilla

Juvan Juva Campingilla järjestetään Juva Rokkaa -festari 30.6-2.7.2017 jo viidettä kertaa. Viime kesä osoitti, että tapahtumalle on Juvalla tilausta, sillä tapahtuma teki uuden yleisöennätyksen 10 800 kävijällä. Festareiden lavalle nousevat tänäkin kesänä suomalaiset huippuartistit ja -yhtyeet. 

Perjantaina 30.6. esiintyvät Antti Tuisku, Apulanta, Mikael Gabriel ja . Lauantaina 1.7. puolestaan Juha Tapio, Popeda, Kaija Koo, JVG, Teflon Brothers ja Jay Lewis Gang.

”Nopeasti aika on mennyt, kun festari järjestetään jo viidettä kertaa. Esiintyjälista on tänäkin vuonna monipuolinen. Ensikertalaisia on kolme ja mukana on vain neljä samaa esiintyjää kuin viime kesänä. Ensimmäisen Juvan keikkansa tekevät Mikael Gabriel, Teflon Brothers ja Jay Lewis Gang”, sanoo Juva Rokkaa -festarin promoottori Vesa Kontiainen.

Tapahtuma tavoittelee tänäkin kesänä uutta yleisöennätystä. Nuoremmat festarikävijät on otettu huomioon esiintyjävalinnoissa, kun perjantaina tapahtumassa esiintyvät Antti Tuisku ja  Mikael Gabriel.

”Juvan kesälle tämä on hyvin tärkeä juttu. Liput kannattaa ostaa hyvissä ajoin, sillä etukäteen kiinnostusta on ollut todella runsaasti, mikä on tietenkin positiivinen asia”, Kontiainen vinkkaa.

Sunnuntaina 2.7. luvassa on Juva 575-piknik / Juva Rokkaa -jatkot Juvan 575 juhlavuoden kunniaksi.  Esiintyjiksi saapuvat Lauri Tähkä ja Suvi Teräsniska. Sunnuntain tapahtuman järjestävät yhteistyössä Juvan Kunta ja Juva Rokkaa. Tapahtuma on osa kunnan juhlavuoden tapahtumatarjontaa.

Trubalava on kolmatta kertaa anniskeluteltassa, jossa esiintyjien vaihtotauolla esiintyyvät perjantaina Duo Särkynytsydämiset ja lauantaina Kapa Montonen. Sunnuntaina musisoi juvalainen Awake!-trio. Festivaalin juontajana toimii Mika Kuha.

Ennakkolippujen myynti alkaa keskiviikkona 15.2.2017.

Portit:
Pe klo 18.00-02.00

La klo 15.00-02.00

Su klo 13.00-17.00

Ennakkoliput / porttiliput:
Perjantai 37 eur / 40 eur

Lauantai 40 eur / 43 eur

2 pv (pe-la) 70 eur (vain ennakosta)

Sunnuntai 23 eur / 26 eur

Ennakkomyyntipaikat:

Juvalla Osmotex ja Sampola (Uimahallin Kahvio)

Mikkelissä S-Stella ja Prisma

Savonlinnasta Sokos ja Prisma

Varkaudessa Suomalainen Kirjakauppa

Pieksämäellä Pieksän Kirja 

Verkkomyynti ja VIP-liput:
vesa.kontiainen@juvarokkaa.fi
VIP-liput 75eur+alv. / pv

Ikäraja: S, anniskelualueet ja VIP K18

www.juvarokkaa.fi

5. JUVA ROKKAA, JUVA CAMPING, 30.6 -2.7.2017