Downshiftaajien toinen kausi nousussa katsojien suosikiksi Elisa Viihteessä

Downshiftaajien toinen kausi nousussa katsojien suosikiksi Elisa Viihteessä

Elisa Viihteen alkuperäissarja Downshiftaajat on saavuttanut huikean suosion: sarjan toisen kauden katselumäärä on ollut samassa ajassa julkaisustaan lähtien kolminkertainen ensimmäiseen kauteen verrattuna. Supersuosittu Downshiftaajat on Elisa Viihteen kaikkien aikojen katsotuin sarja, ja se on ollut palvelun katsotuimpien ohjelmien kärkijoukossa aina ensimmäisen kauden julkaisusta lähtien.

Elisa Viihteen kaikkien aikojen katsotuimman sarjan, Downshiftaajien, toinen kausi on noussut lyhyessä ajassa huikeaksi katsojamenestykseksi. Toisen kauden jaksot julkaistiin Elisa Viihteessä joulu-tammikuussa.

Downshiftaajia on Elisa Viihteessä katsottu pääasiassa kuukausimaksullisessa Aitio-ohjelmakirjastossa. Elisa Viihteen alkuperäissarjojen lisäksi Aitiossa on eniten kotimaisia elokuvia sekä ulkomaisia suosikkileffoja, TV-sarjoja ja lastenohjelmia. Aition kotimaisten elokuvien valikoimaan kuuluvat muun muassa Apulanta-elokuva Teit meistä kauniin, Napapiirin sankarit 2 ja Hevisaurus, sekä helmikuun uutuudet Äkkilähtö ja Tappajan näköinen mies.

– Downshiftaajien toinen kausi oli vuonna 2016 Elisa Viihteen Aition toiseksi katsotuin sisältö. Sen edellä on vain sarjan ykköskausi. Vaikka kaikki toisen kauden jaksot eivät tulleet katsottavaksi kerralla, kirivät ne silti vain kahdessa viikossa vuoden katsotuimpien joukkoon. Olemme iloisia, että katsojat ovat löytäneet Downshiftaajat, ja olemme voineet tarjota asiakkaille toisen kauden suosittua alkuperäissarjaamme, kertoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnasta vastaava Ani Korpela.

Sarjan Venla-ehdokkuuksiakin kerännyt ensimmäinen kausi esitettiin YLEllä loppuvuodesta 2016. YLE Areenassa jaksoja on katsottu yli 1,8 miljoonaa kertaa.

Seuraava Elisa Viihteen alkuperäissarja on luvassa maaliskuun alussa, kun Konttori-sarja julkaistaan palvelussa 3. maaliskuuta. Konttori on suositun brittiläisen The Office -sarjan suomalaisversio, jota tähdittää Sami Hedberg.