Abiristeilyillä lähes 15 000 osallistujaa – Ensi vuoden risteilypaikoista jo yli puolet varattu

Abiristeilyillä lähes 15 000 osallistujaa – Ensi vuoden risteilypaikoista jo yli puolet varattu
  • Vuoden 2018 Abiristeilyt risteillään 15.-17.2.
  • Lähtösatamina Helsinki ja Turku
  • Abit rantautuvat Tallinnaan 2018 -matkapaketit 16.-17.2. ja 17.-18.2.2018

 ed697c67044513f94a75acd17c9674e5

Juuri viikonloppuna seilattujen Abiristeilyjen suosio on kasvussa. Lukulomilleen säntäävien lukiolaisten viimeinen yhteinen hetki on perinteisesti ollut abiristeilyillä, jotka tuovat merille vuosittain lähes 15 000 juhlijaa ympäri maan. Laivat ovat ainoastaan abien käytössä, joten tunnelma on erityinen ja yksi kasvavan suosion syistä.

Risteilypakettien myynti ensi vuodelle käy nyt vilkkaampana kuin koskaan, sillä risteilyjen paikoista jo yli puolet on varattu. Kaikille lähtöpäiville Helsinkiin ja Turkuun on kuitenkin vielä paikkoja jäljellä.

”Tänä vuonna Abiristeilylähtöjä kolmelle eri päivälle oli yhteensä seitsemän ja laivoja kolme eli Viking Line M/S Mariella, Tallinkin Europa ja Silja Linen Baltic Princess. Risteilyillä viikonlopun aikana esiintyivät SANNI, Tuomas Kauhanen, Petri Nygård, JVG, Evelina, Vilma Alina, Anna Abreu, Arttu Lindeman ja Alex Mattson. Lisäksi DJ:t sekä stand up -show vastasivat huipputunnelmasta”, summaa risteilyjen tuottaja Krista Heinonen.

Ensi vuoden abiristeilyvarauksia tehdään nyt. Helsingistä Abiristeilyt starttaavat torstaina, perjantaina ja lauantaina (15.-17.2.), Turusta torstaina ja perjantaina (15-16.2.). 

Vastuullinen matkanjärjestäjä N.C.D. Cruise Oy tuo markkinoille Abit rantautuvat Tallinnaan 2018 -paketit, joissa vietetään yksi yö Tallinnan Original Sokos Hotel Virussa. Paketti sisältää risteilyn kansipaikoin, bussikuljetukset Tallinnassa satamasta hotelliin ja takaisin sekä majoituksen Original Sokos Hotel Virussa kahden hengen huoneessa, hotelliaamiaisen sekä liput hotellin yökerho Amigoon, jossa esiintymässä ovat huippuartistit. Lähtöjä on kaksi 16.-17.2. ja 17.-18.2.2018. Original Sokos Hotel Viru on varattu vain abien käyttöön kyseisenä ajankohtana. Paketin hinta on 99 euroa.

”Tämän vuoden abiristeilyt olivat onnistuneita! Kehitämme tarjontaa ja sisältöjä aktiivisesti. Tänä vuonna esimerkiksi lisäsimme artistikattausta lähdöille. Nuoret ovat hyvin käyttäytyviä, ja heidän kanssaan on ilo päästä tekemään hyviä bileitä. He luovat itse mielettömän tunnelman näihin lukiovuoden päätösjuhliin. On varmasti unohtumaton kokemus viettää luokan ja koko koulun kesken lukiovuoden päättäjäisiä huippuolosuhteissa, useiden viihdepaikkojen, hyvän ruoan ja juoman äärellä! Pitkään abien kanssa työtä tehneinä tarjoamme jatkossakin parhaimmat abibileet niin maalla kuin merellä!”, sanoo Heinonen.

Abiristeilyjä on järjestetty vuodesta 1994 ja ne ovat kuuluneet perinteisesti lukiovuoden päätökseen. Risteilyille on 18 vuoden ikäraja.

ABI-TUOTE: Abit rantautuvat Tallinnaan 2018

Matkapäivät
Kaksi lähtöä Helsingistä: 16.-17.2. ja 17.-18.2.2018

Majoitus yhdeksi yöksi kahden hengen huoneissa Original Sokos Hotel Virussa

Liput:
15.3. mennessä varatut 99 eur

Lippu sisältää:
Laivamatkat kansipaikoin Hki-Tallinna-Hki

Bussikuljetus satama-hotelli-satama Tallinnassa

Hotellimajoitus kahden hengen huoneissa Original Sokos Hotel Virussa

Hotelliaamiainen

Sisäänpääsy Amigo-yökerhoon Abibileisiin, jossa huippuesiintyjät

Varaukset:
http://abiristeilyt.fi/varaus/abi-tallinna-2018

Ikäraja:
18 vuotta

ABIRISTEILYT 2018:

Matkapäivät:
Helsinki: to 15.2., pe 16.2. ja la 17.2.

Turku: to 15.2. ja pe 16.2.

Liput:
130e / kpl 

Lippu sisältää:
Hytti

Ruokailu buffetissa (ruoat ja juomat)

Aamupala

Ohjelma

Varaukset:
http://abiristeilyt.fi/

Ikäraja:
18 vuotta

Tarkemmat tiedot aikatauluista julkaistaan keväällä 2017. Ennakkoilmoittautuminen ei ole vielä sitova. Keväällä maksettavalla ennakkomaksulla vahvistetaan varaus (40€/henkilö). 

Virallisena vastuullisena matkanjärjestäjänä N.C.D. Cruise Oy.

http://abiristeilyt.fi/
www.facebook.com/abiristeilytvirallinen
@abiristeilyt