Viides Jysäri tarjoaa huippukattauksen, mukana mm. Aqua, La Bouche ja Neon 2

Viides Jysäri tarjoaa huippukattauksen, mukana mm. Aqua, La Bouche ja Neon 2
  • Jysäri Himos Parkissa 7.-8.7.2017
  • Jysäri Warm Up Himos Areenalla torstaina 6.7.: DJ Ice K ja DJ Oku Luukkainen
  • Uusia kiinnityksiä mm. Haddaway, Solid Base, La Cream, Ressu plays Sound of R.E.L.S., Bogart, feat. Mc Nikke T

 ba5512069b9ffd9edb6133d069881a07

Himos pukeutuu kirkkaimpaan väriloistoonsa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 7.-8.7., kun viides Jysäri käynnistyy. Discopallojen ja värivalojen välkkeeseen saapuu festariyleisöä villitsemään “Barbie Girl” –hitillään vuonna 1997 breikannut Aqua-yhtye, jonka historiallinen paluukeikka koetaan Jysärissä. Niin ikään estradilla nähdään ysärikollega E-Rotic, suomalaisen elektronisen tanssimusiikin suunnannäyttäjä Waldo’s People ja DJ Matti Airaksinen, joka tekee kesän ainoan keikkansa Jysärissä.

Festivaalin ohjelmistoa täydentävät legendaarisen “What Is Love” –hitin esittäjä Haddaway, “Be My Lover” –biisistään tunnettu La Bouche ja “Vill Ha Dig”-radioviisullaan alitajuntaan iskenyt Drömhus. Juhlat kruunaavat Reel 2 Real Mad Stuntmanin ilmoille kajahtava “I Like to Move It” ja La Creamin eurodance-show “Free”-hitin kera. Jysäri toivottaa tervetulleeksi lauteille myös ruotsalaisen, “Sha La Long” –kappaleellaan jo yli 20 vuoden ajan kansaa tanssilattioilla liikuttaneen Solid Basen.

Kotimaisista ysäritähdistä lavalle nousevat muun muassa Jussi Rainion ja Rami Alangon unohtumaton Neon 2 sekä naftaliinistä kaivettuja Bogart-hittejä sekä Sound Of R.E.L.S. –materiaalia esittävä Ressu, jonka fiittaajana nähdään “Jos haluu saada on pakko antaa” -DJ Mc Nikke T. Festivaalin juontaa ja vaihtojen aikana bileistä vastaa DJ ICE K

Tapahtuma ottaa varaslähdön jo torstaina 6.7., jolloin festarikansa saa lämmitellä viikonloppua varten DJ Ice K:n ja DJ Oku Luukkaisen hittivalintojen äärellä Himos Areenan Jysäri Warm Upissa. DJ:t viihdyttävät myös perjantai- ja lauantai-illoissa Himos Areenalla, kun festarilavat hiljenevät.

“Tapahtumaa voi suositella hyvän fiiliksen vuoksi myös niille, joille olkatoppaukset, neonvärit ja salihousut ovat onnellisesti taakse jäänyttä elämää”, sanoo tuottaja Hannu Haljala N.C.D. Production Oy:stä.

Myös festariyleisö on värikästä. Se panostaa ysäriteeman mukaisiin asuihin ja muuhun rekvisiittaan. Osa juhlijoista on tapahtuman vakikävijöitä.

“Yleisö heittäytyy täysillä mukaan, meininki on rentoa, porukan yhteishenki mahtava ja viikonloppua muistellaan vielä pitkään syksyn ja talven aikana”, Haljala kertoo.

Jysärin kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Mökkimajoitusta ja Patalahden motellimajoitusta voi tiedustella Himos Lomien keskusvaraamosta.

Esiintyjät:
Perjantai 7.7:
Neon 2,
Movetron,
Aqua,
E-Rotic,
Pandora,
DJ Matti Airaksinen, Waldo’s People,
Basic Element

Lauantai 8.7.: Haddaway,
LaBouche,
Drömhus,
Look Twice,
Reel 2 Real Mad Stuntman,
Solid Base,
La Cream,
Ressu plays Sound of R.E.L.S., Bogart, feat. Mc Nikke T

Liput:
2pv (pe-la) 89 € pääsy myös torstain Jysäri Warm Up:iin Areenalle

1pv (pe tai la) 53 €

2 pv VIP (pe-la) 159 € pääsy myös torstain Jysäri Warm Up:iin Areenalle

1pv VIP (pe tai la) 105 €

Ennakkomyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi

Majoitus:
Mökit ja Patalahden motelli. Tiedustelut ja varaukset: HimosLomat keskusvaraamo 020 711 9200, himoslomat@himoslomat.fi

www.jysari.fi
www.facebook.com/jysari
#jysäri @jysäri