Suomipop festivaali laajenee

Suomipop festivaali laajenee
  • Tapahtuma-alue laajenee, ensi kertaa keikkoja kahdella lavalla
  • Paikalla koko suomipopin kerma: Haloo Helsinki!, Antti Tuisku, SANNI, Eput, Vesala, J. Karjalainen, Dingo ja toistakymmentä muuta tähteä

suomipop-tiedotekuva.jpg

Suomalaisen kulttuurin päivänä 28.2. Suomipop festivaali ylpeänä esittelee historiansa laajimman ohjelmiston. Yhdeksättä kertaa järjestettävä kolmipäiväinen kansanjuhla Jyväskylän Lutakonaukiolla 13.-15.7.2017 saa mittavat puitteet, kun alue laajenee kohti satamaa ja yleisö saa nauttia keikoista kahdelta lavalta.

”Paineet aluelaajennukselle ovat kasvaneet viime vuosina, kun kysyntä on lisääntynyt. Viime vuonna osa lipputyypeistä oli jo ennakosta loppuunmyyty. Kotimainen musiikki kiinnostaa yleisöä ja me haluamme luoda sille arvoisensa puitteet”, summaa promoottori Timo Isomäki.

Tänä vuonna Suomipopin yleisö voi huutaa ilosta, kun heitä viihdyttämään saapuvat muun muassa ”Hulluuden Highway” -jättihitillä radioaalloilla paistatteleva Haloo Helsinki!, pop-show –tähti Antti Tuisku, Elastisen ja Cheekin yhteisprojekti Profeetat sekä Suomen suosituimmat naisartistit SANNI, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Vesala, Suvi Teräsniska, Chisu ja Ellinoora.
Jyväskylän kesäilloissa nähdään myös juuri kuukauden mittaiselta, useita saleja loppuunmyyneeltä konserttikiertueelta palannut suomirock-mammutti Eppu Normaali, räp-yhtye JVG, lukuisia suomalaisen musiikin klassikoita kuten ”Villejä lupiineja”, ”Ankkurinappi” ja ”Mennyt mies” levyttänyt J. Karjalainen, 40-vuotisjuhlavuottaan viettävä Ikurin turpiini Popeda ja paluustaan tiedottanut Dingo-yhtye.

Kolmipäiväinen helteisen heinäkuun tapahtuma toi viime vuonna Jyväskylään ennätysmäärän yleisöä, yhteensä 24 000 juhlijaa. Tapahtuman VIP-liput, kahden päivän liput ja lauantain päiväliput myytiin tuolloin loppuun.
Tämän vuoden festivaalin liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Uutuutena ovat tarjolla lastenliput, jotka on suunnattu 3-10 -vuotiaille maksavan huoltajan seurassa saapuville lapsille. Alle 3-vuotiaat pääsevät maksavan huoltajan seurassa sisään maksutta. Lisäksi yli 70-vuotiaat ovat tervetulleita tapahtumaan maksutta henkilöllisyystodistustaan näyttämällä mikäli festivaali ei ole loppuunmyyty.

Suomipop festivaali lanseeraa instagram-tilin, yleisöä pyydetään tägäämään postauksiinsa @suomipopfest.

Esiintyjät:
Torstai : Antti Tuisku, SANNI, Lauri Tähkä, Roope Salminen & Koirat, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Yö, J. Karjalainen, Arttu Wiskari
Perjantai: Haloo HelsinkI!, Mikael Gabriel, Juha Tapio, Jari Sillanpää, JVG, Apulanta, Popeda, Chisu, Ellinoora
Lauantai: Profeetat, Dingo, Jenni Vartiainen, Robin, Eppu Normaali, Kaija Koo, Suvi Teräsniska, Vesala, Teflon Brothers

Liput:
3 päivää to-la 115 euroa
3 päivää to-la vip 259 euroa
2 päivää pe-la 105 euroa
2 päivää pe-la vip 205 euroa
torstai/perjantai/lauantai 65 euroa
torstai/perjantai/lauantai VIP 119 euroa
lasten päivälippu to/pe/la 11,50 euroa

Ennakkomyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi

www.suomipopfestivaali.fi
www.facebook.com/suomipopfestivaali/
@suomipopfest #suomipopfestivaali