Tammerkosken Sillalla tuo Tampereelle huippuartistit – Ohjelmaa koko viikon ajan 30.6.-8.7.

Tammerkosken Sillalla tuo Tampereelle huippuartistit – Ohjelmaa koko viikon ajan 30.6.-8.7.
  • Iltaohjelmassa esiintyvät mm. Michael Monroe, Katri Helena, Suvi Teräsniska, Jari Sillanpää ja Laura Voutilainen
  • Maksuton päiväohjelma julkistetaan myöhemmin

980x120.jpg

Vuotuinen koko kansan Tammerkosken Sillalla -tapahtuma nousee jälleen Tampereen Keskustorille keskellä kesää 30.6.-8.7. Tämän vuoden ohjelmakattaus on suunniteltu laajalle yleisölle.

”Tammerkosken Sillalla –tapahtuman yleisön ikäjakauma on vuosi vuodelta laajentunut, joten meillä on nyt ilo tarjota ohjelmaa erityisen laajalla skaalalla”, kommentoi tapahtuman promoottori Timo Isomäki.

Tapahtuman avaa perjantaina 30.6. Finnhittien kuninkaat -nimen alla keikkailevat Danny, Frederik ja Tapani Kansa, jotka nousevat lavalle yhdessä ja erikseen. Lauantaina 1.7. on iskelmän kuningattarien vuoro, kun sinivalkoinen ääni Katri Helena ja tulevalla Vain elämää –kaudella nähtävä Laura Voutilainen viihdyttävät yleisöä. Iltakonsertit jatkuvat viikonlopun jälkeen jälleen tiistaina, jolloin lavalle nousee iskelmäkansan rakastama Jari Sillanpää. Keskiviikkona luvassa on lukuisista radiohiteistä tuttu, joulukuussa areenallekin nouseva Suvi Teräsniska ja torstaina rockin ikiliikkuja Michael Monroe. Tapahtumaviikonlopun päättävät laulaja-lauluntekijä Chisu ja Vaasan lahja koko valtion äijämeiningille Klamydia.

Tampere on rock-city jos mikä. Kaupunki minun makuuni. Jos joskus muuttaisin Pohjanmaalta pois niin Tampere olisi ainoa mahdollinen paikka, jossa olisi pohojalaasen hyvä olla”, kommentoi Klamydian Vesa Jokinen.

Tapahtuma keräsi sosiaalisen median kanavissa kommentteja yleisöltä, millainen on heidän mielikuvansa tapahtumasta.  Poimintoja vastauksista:
”Mahtava musiikillinen ilotulitus!”
”Juhlat kun alkaa, nauru raikaa, päivällä ja illalla. Linnutkin nostaa jalkaa, teltan katolla, Tammerkosken Sillalla.”
”Aito tamperelainen, lämmin ja rakastettu! Vähän niin kuin mustamakkarakin.”

Tapahtuman monipuolinen päiväohjelma julkistetaan myöhemmin. Päivätapahtumat ovat maksuttomia. Iltatapahtumien lipunmyynti alkaa Tiketissä ja Lippupisteessä tänään torstaina 2.3.2017.

Esiintyjät:
Pe 30.6. Finnhittien kuninkaat: Danny, Frederik, Tapani Kansa
La 1.7. Katri Helena, Laura Voutilainen
Ti 4.7. Jari Sillanpä
Ke 5.7. Suvi Teräsniska
To 6.7. Michael Monroe
Pe 7.7. Chisu
La 8.7. Klamydia

Liput:
20 eur / kpl sis. lipputoimistojen palvelumaksut

Ennakkoliput:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi

www.sillalla.fi
www.facebook.com/tammerkoskensillalla

Lisätiedot: