Doom Unit palaa ”Light Me Up” -hitillä rock-kartalle ja keikkalavoille

Doom Unit palaa ”Light Me Up” -hitillä rock-kartalle ja keikkalavoille

Doom Unit; Promokuva; 2017:Light Me Up

”Killing Time” -hitillään suuren kansan tietoisuuteen vuosikymmenen vaihteessa iskenyt tamperelaisnelikko Doom Unit on palannut parin vuoden hiljaiselon jälkeen puhaltamaan rockin jälleen ehtaan eloon. Happoradion AH Haapasalon tuottama, laulaja Japen säveltämä ja aikanaan Bloodpitin solistinakin kunnostautuneen sanoittaja Antti Ravinin kynästä syntynyt ”Light Me Up” -biisi luottaa musiikin aitouteen. Uutukaisellaan yhtye liikkuu nyt etelävaltio- ja stoner-rockin välimaastoissa. Katso Markus Niemisen tuottama ja ohjaama ”Light Me Up” -musiikkivideo: https://youtu.be/k3F6zLL5hJg

”Biisi on tehty aidoilla soittimilla ja tehosteäänet tuotettu polkemalla puulattiaa sekä lyömällä käsiä yhteen viiden jätkän voimin”, kommentoi Jape ja jatkaa: ”Rockissa tehdään tällä hetkellä asioita, jotka olivat muotia 80-luvulla. Me tehdään sitä, mikä oli muotia 1800-luvulla”. 

Kolme albumia, 10 radiosingleä ja neljä musiikkivideota julkaisseen sekä toistasataa keikkaa tehneen kokoonpanon paluu tapahtuu vahvan viisun saattelemana: ”Kyseessä on Doom Unitin paras biisi sitten pankin räjäyttäneen debyyttisinkun ’Killing Timen’”, kommentoi tuottaja Haapasalo. 

Bändi on koko seitsemänvuotisen uransa aikana luottanut aitoon, rehelliseen, korkean tuotannon etelävaltiorokkiin, jota se on kuvaillut myös kansantajuisemmin ”kaljanjuontirockiksi”. Livenä tiukasta poljennosta kiitellyn porukan livesetti koostuu radioiden tunnetuksi tekemistä lukuisista hiteistä. 

Doom Unit tekee keväällä erikoiskeikan yhteistyössä Pyynikin käsityöläispanimon kanssa panimoalueella. Kesällä muutaman festivaalivedon jälkeen luvassa on syksyn kiertue. Keikoilla täysi-ikäisellä yleisöllä on mahdollisuus nauttia yhtyeen omaa olutta, joka on tuotettu yhtä aidosti kuin yhtyeen musiikki, aidoista kotimaisista raaka-aineista Pyynikin käsityöläispanimolla.   

Video: https://youtu.be/k3F6zLL5hJg

www.doomunit.com
www.facebook.com/doomunit
https://twitter.com/doomunit