Entertainment Business Arenassa puhutaan viihdemediasta ja tähtikulttuurista

Entertainment Business Arenassa puhutaan viihdemediasta ja tähtikulttuurista

 055244fcf00bb947e4d6ad93bf655621

Suomen ensimmäinen ja ainoa koko viihdebisneksen yhdistävä Entertainment Business Arena järjestetään Helsingin Crowne Plazassa to-pe 4.-5.5.2017. Tapahtumassa ovat edustettuina muun muassa peli-, elokuva-, TV-, radio-, musiikkitoimialat, operaattorien viihdepalvelut, liveviihde ja viihde-eventit sekä alan järjestöt, toimielimet, rahoittajatahot ja yhteistyöorganisaatiot.

Luvassa on noin 30 puheenvuoroa kiinnostavista ja ajankohtaisisista aiheista, jotka läpileikkaavat viihdebisnestä. Mukaan mahtuu myös toimialakohtaisia sisältöjä, joiden myötä tietotaito ja uudenlaiset tekemisen tavat voivat siirtyä toimialalta toiselle. Tapahtuman fokus on bisneksessä ja eri sektoreiden välisen yhteistyön mahdollisuuksissa. Tapahtumaa isännöi Jussi Heikelä

EBArenan ajankohtaiset aiheet
Jo julkistettujen keskusteluaiheiden kuten viihdeteollisuuden eri toimialojen esittäytymisen, monimuotoisen viihdealan yrittäjyyden, tämän ajan management-toiminnan, lisenssibisneksen, liveviihteen ja somedatan hyödyntämisen viihdebisneksessä lisäksi uutena aiheena on luvassa poikkitoimialainen keskustelu viihdemediasta ja tähtikulttuurista Suomessa.

Viihteen tekijät keskustelevat viihdemedian muutoksesta, median vallasta sekä kuka tai mitkä tahot siitä ylipäätään hyötyvät. TV-, elokuva- ja musiikkibisnes elävät tähtikulttuurin voimasta Suomessa. Myös radiolla on omat tähtensä. Entä pelialalla?

Keskustelijat avaavat myös näkökulmia, onko Suomessa oikeasti tähtikulttuuria? Osataanko täällä rakentaa, kehittää ja kaupallistaa tähtiä? Mikä on median rooli ja mikä sen rooli tulee jatkossa olemaan? Mikä on tämän päivän ja tulevaisuuden viihdemedia? Entä miten sisältömarkkinointi muuttaa viihdemedian sisältöjä?

Managerikeskusteluun lisäkiinnitys
Managerikeskusteluun Fullsteam Managementin ja Managerifoorumin Virpi Immosen, Block Nationin Peppi Puljujärven sekä Result Entertainmentin Iiro Lahdenrannan lisäksi liittyy Laura Nevanlinna, joka on Kaiken Kustannus Oy:n kustantaja, toimitusjohtaja sekä perustaja. Kaiken on luovan kustannuksen ja sisällöntuotannon agentuuri, joka erikoistuu tarinankerrontaan ja franchise-kehitykseen multimediakanavilla. Kaiken on myös vastuussa kansainvälisesti menestyneen Angry Birds -brändin kaikista kirja- ja lehtikustannusaktiviteeteista. Rovio Entertainmentin Kustannuspäällikön tittelin lisäksi Nevanlinna on työskennellyt koulutuksen ja kaupan sekä transmedian ja digitaalisen lasten ja nuorten kustannuksen alalla yli 15 vuotta. Keskustelua moderoi Luovien alojen agentti- ja managerijärjestö AGMAn johtaja Kati Uusi-Rauva.

Tapahtuman yhteistyökumppaneita esittäytyy
EBArenan ohjelmaa on kahdessa salissa. Seminaarisaleja vastapäätä sijaitsevassa verkostoitumistilassa voi tutustua kahvipaahtimo Mokkamestareiden erikoiskahveihin, joita on mahdollisuus ostaa myös paketteina mukaan. Lisäksi tilassa on Pyynikin käsityöläispanimon olutmaistatusta.

EBArena tekee yhteistyötä Suomen johtavan musiikkialan ammattilaistapahtuman Musiikki & Median kanssa, joka järjestetään 5.-7.10.2017 Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa. Nyt tarjolle tulee EBArena – M&M -yhteislippu, jota myydään 5.5. saakka hintaan 650 eur +alv. / kpl. Myynnissä ovat myös EBArenan yksittäisliput hintaan 320e + alv. / kpl. Varmista paikkasi nyt tai viimeistään 20.4. mennessä, jonka jälkeen uusi hintakategoria astuu voimaan. 

Liput: www.entertainmentbusinessarena.fi/ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan!

www.entertainmentbusinessarena.fi
www.facebook.com/entertainmentbusinessarena
#ebarena @eb_arena